Ελλάδα

Αχιλλέας Μπέος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έχω μάθει να την πέφτω σε γυναίκες και όχι να μουν την πέφτουν»

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρεται ξανά στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τα όσα υποστήριξε για σεξουαλική παρενόχληση από εκείνη, στα δικαστήρια του Βόλου…

Ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε συνέχεια στον ισχυρισμό του, ότι δέχτηκε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου το σχόλιο «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;».

Ο δήμαρχος του Βόλου συνδέθηκε με την εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, περιγράφοντας από τη δική του οπτική γωνία τα όσα συνέβησαν στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, ανάμεσα στον ίδιο και στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας.

Μεταξύ άλλων, ο Αχιλλέας Μπέος επέμεινε ότι η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου απέναντί του ήταν αυτή την οποία περιέγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «εγώ έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν».

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου που πυροδότησε αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις από την Δευτέρα 22 Απριλίου έχει ως εξής: «Μετά και το πρωινό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό «κόλλημα», που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου.

Η προσφώνησή της την ώρα που με προσπερνούσε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί με δύο τρόπους.

Ο ένας ως «πείραγμα», αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Κυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα…

Εν τέλει καταλήγω ότι ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button