Lifestyle

Δημήτρης Σκουλός: “Κοιτάξτε το μαγιώ μου και το πωπουλίνι και είμαι influerncer; Τι παράδειγμα δίνουμε;”

“Σαν φωτογράφος είμαι κατά γιατί όταν μία γυναίκα αλλοιώνει κάτι σε μία φωτογραφία για να είναι αρεστή, δεν είναι ωραίο παράδειγμα” ανέφερε ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο Δημήτρης Σκουλός θα μιλήσει στις «Μαμά-δες» και στην Τζένη Θεωνά για τα φίλτρα στις φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο.

«Η φωτογραφία είναι για να αποτυπώσεις μία ωραία στιγμή. Δεν είναι αυτό που έχει γίνει τώρα, μία ψεύτικη στιγμή. Ή ένα ψεύτικο πρόσωπο ή δέκα φίλτρα στα φώτα, φίλτρα καφέ, λαδιού. Ό,τι φίλτρα υπάρχουν, τα βάζουμε. Εγώ είναι πολύ κατά. Σαν φωτογράφος είμαι κατά γιατί όταν μία γυναίκα αλλοιώνει κάτι σε μία φωτογραφία για να είναι αρεστή, δεν είναι ωραίο παράδειγμα» είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

«Δηλαδή, τι δείχνουμε στα παιδιά μας; Ότι πρέπει να είμαστε κάτι άλλο για να μας αγαπά ο κόσμος; Άρα, τι παράδειγμα δίνουμε στα παιδιά; Που με ακολουθούν και είμαι influencer; Άλλο πράγμα influencer. Σε τι; Κοιτάξτε το σώμα μου, το μαγιώ μου και το πωπουλίνι και είμαι inflerncer; Εγώ αυτά δεν τα πολυσυμπαθώ και η αισθητική τους δεν είναι πολύ κοντά στη δική μου. Βλέπω παιδάκια που δεν έχουν ενηλικιωθεί και οι φωτογραφίες που βγάζουν είναι γυναίκες 30 ετών και βάζουν χείλη, make up. Γιατί;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Σκουλός για τα φίλτρα στις φωτογραφίες.

Το απόσπασμα προβλήθηκε από το Happy Day

Πηγή: zappit.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button