Lifestyle

Αφροδίτη Γραμμέλη σε Γιώργο Λιάγκα: «Μη μας κουνάς το δάχτυλο κάθε πρωί, για όνομα του Θεού δηλαδή – Ξαφνικά βγήκε ο Γιώργος και έκανε πάλι διάγγελμα»

Στην αντιπαράθεση μεταξύ της Τατιάνας Στεφανίδου και του Γιώργου Λιάγκα και την on air ανταλλαγή ατακών ανάμεσά τους αναφέρθηκε η ομάδα του «MEGA Καλημέρα» το πρωινό της Παρασκευής (19/4).

Μάλιστα, η Αφροδίτη Γραμμέλη προχώρησε σε μία αιχμηρή τοποθέτηση κατά του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, επισημαίνοντας πως δεν

«Υπάρχει μία μανούρα… όπου Γιώργος Λιάγκας, από κάτω είναι η λέξη μανούρα. Μάλλον άλλη εκπομπή βλέπω εγώ. Σε αυτή την εκπομπή δεν έλεγαν για την Ιωάννα Μαλέσκου; Τηλεοπτικό πρόσωπο δεν είναι; Εμείς λέμε για τους άλλους; Ο Γιώργος τι κάνει; Μας χορεύει στα χεράκια και μας χαϊδεύει;», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Δεν έχω καταλάβει πώς η εκπομπή του Γιώργου έχει γίνει αγιαστούρα και μας εύχεται καλή επιτυχία… κι εμείς οι άλλες εκπομπές, επειδή τον ζηλεύουμε, καθόμαστε και κατηγορούμε ο ένας τον άλλο;», τόνισε η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός.

«Η Τατιάνα ορθώς θυμάται ότι ο Γιώργος είχε διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών με το ΠΑΣΟΚ. Δεν κάνω αξιολογική κρίση, είναι ένα γεγονός. Επιπλέον, για τα σπουδαία θέματα δεν μιλάμε, ασχολούμαστε με το gossip», παρατήρησε από την πλευρά της η Νανά Παλαιτσάκη.

«Ξαφνικά βγήκε ο Γιώργος και έκανε πάλι διάγγελμα, όπως κάνει κάθε μέρα. Φτάνει με τις φωνές κάθε πρωί, μη μας μαλώνεις, μη μας κουνάς το δάχτυλο, Γιώργο μου! Δεν βγήκαμε να πούμε στον κόσμο ούτε τι θα ψηφίσει, ούτε τι θα δει! Για όνομα του Θεού δηλαδή κάθε μέρα», σχολίασε αμέσως μετά η Αφροδίτη Γραμμέλη εμφανώς ενοχλημένη.

«Εγώ ξέρω ότι, όταν ο Γιώργος περνούσε δύσκολα στην τηλεόραση, υπήρξαν συνάδελφοι – δεν θα πω ποιοι – οι οποίοι τον στήριξαν πολύ. Οι άνθρωποι φαίνονται στα δύσκολα. Από ‘κει και πέρα, δεν χρειάζεται να χαρακτηρίζει τους συναδέλφους, ούτε να μας κάνει παρέα, δεν πειράζει. Υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι θα βγει σήμερα η Τατιάνα να του ζητήσει συγνώμη;

Με πέτυχε στο πλατό τις προάλλες και με πέρασε λίγο από τον… τόρνο. Είχα πάει να κάνω συνέντευξη με τον Περρή και η εκπομπή ήταν ακόμα στον αέρα, οπότε με πέτυχε εκεί. Δεν με αγκάλιασε, γιατί ο Γιώργος δεν είναι συναισθηματικά πολύ εκδηλωτικός. Δεν μου επιτέθηκε, είναι ευγενής αλλά είχαμε έναν έντονο διάλογο. Τον εκτιμώ αλλά έχω ενστάσεις ως προς την εκπομπή του», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button