Ελλάδα

Καλαμάτα: Στη φυλακή για απόπειρα βιασμού 29χρονης στο κέντρο της πόλης

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 29χρονος που είχε συλληφθεί στην Καλαμάτα, για απόπειρα βιασμού νεαρής κοπέλας. Κατάφερε να την παγιδέψει και την προσέγγισε…

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 29χρονος Αρμένιος, ο οποίος νωρίς το πρωί της Κυριακής 14 Απριλίου, επιχείρησε να βιάσει μια 35χρονη γυναίκα από την Αλβανία, στον εγκαταλελειμμένο χώρο του ΟΣΕ στο κέντρο της Καλαμάτας.

Η καταγγελία για απόπειρα βιασμού, είχε γίνει από την κοπέλα, μετά το τέλος των όσων έζησε. Υπέδειξε τον νεαρό που συνελήφθη λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη αναζητούσε το σύντροφό της και ο 29χρονος Αρμένιος της είπε ότι γνωρίζει πού είναι και την έπεισε να τον ακολουθήσει στις παλιές εγκαταστάσεις του ΟΣΕ.

Εκεί, ο επίδοξος βιαστής της γυναίκας, χρησιμοποιώντας βία, την ακινητοποίησε και επιχείρησε να τη βιάσει. Η γυναίκα σώθηκε χάρη στην αντίδρασή της, καταφέρνοντας να ξεφύγει.

Η καταγγέλλουσα έβαλε τις φωνές, κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του 29χρονου και άμεσα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη.

Ο 29χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές κατά το παρελθόν τόσο για κλοπές αλλά και για ασελγείς πράξεις κατά γυναικών.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button