Lifestyle

Σοφία Βόσσου για Έλντα Πανοπούλου: “Τα σπάσαμε… Άμα δεν δένουν δυο χαρακτήρες, δεν δένουν”

“Αρχικά η Πανοπούλου ήταν να είναι με την Πόπη Χατζηδημητρίου, βούλιαξε το θέμα και πήγε η Μενεγάκη στο πρωινό” θυμάται η Σοφία Βόσσου.

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Σοφία Βόσσου, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συνομιλήσει για όλα με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την Έλντα Πανοπούλου αποκαλύπτοντα πως ψυχράθηκαν στη συνέχεια μεταξύ τους.

Ειδικότερα, η Σοφία Βόσσου εξομολογήθηκε πως «στο πρωινό που κάναμε με την Έλντα Πανοπούλου, στο «Μεταξύ μας» κάναμε ένα ανατρεπτικό πρωινό. Ήταν σπίτι, μπαινόβγαινε κόσμος και το είχαμε κάνει τελείως τσέτουλο! Δεν ήταν δηλαδή οι παρουσιάστριες οι σον σον που τους μιλάει ο αρχισυντάκτης από το αυτί και . Πρώτα απ’ όλα εγώ δεν μπορούσα με τα ακουστικά με τίποτα. Αυτό ήταν το 1994, την χρονιά που βγήκε και η Ελένη Μενεγάκη. Ήταν αρχικά η Πανοπούλου να είναι από εκεί με την Πόπη Χατζηδημητρίου, τελικά βούλιαξε το θέμα αυτό και πήγε η Μενεγάκη».

«Την ίδια στιγμή μου λέει η Σακελλαρίου τότε πως «έχει μείνει η Πανοπούλου χωρίς δουλειά, να έρθει να παρουσιάσει ένα θεματάκι». «Τι λες μωρή, ολόκληρη Πανοπούλου; Φέρ’ την να συμπαρουσιάσουμε με την γυναίκα» της είπα και έτσι έγινε αυτό. Γίναμε τότε φίλες αλλά στην πορεία λίγο τα σπάσαμε».

«Τα βρήκατε αργότερα;» ρώτησε τότε ο οικοδεσπότης της καθημερινής εκπομπής με την Σοφία Βόσσου να τοποθετείται ως εξής. «Νομίζω πως όταν κάτι σπάει, άμα δεν δένουν δυο χαρακτήρες, δεν δένουν. Δεν μπορείς να τα βρεις. Εντάξει, δεν είμαστε και σκοτωμένες».

Πηγή: zappit.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button