Lifestyle

Βίκυ Κουλιανού: «Ο ρόλος της Κατερίνας Λέχου στο «Είσαι το ταίρι μου» είχε γραφτεί για μένα»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Βίκυ Κουλιανού στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα, μέσα σε όλα, το εντυπωσιακό μοντέλο αποκάλυψε πως είχε συμφωνήσει αρχικά για να βρίσκεται στην επιτυχημένη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» αλλά τελικά είπε το «όχι» η ίδια.

Εγώ δεν θυμάμαι να υπήρχε άλλος άνθρωπος που να έχει φάει τόσο μπούλινγκ, επειδή μεταπήδησε στην υποκριτική.

Επειδή ήμουν η πρώτη που το έκανα. Θυμάμαι τον Βασίλη Διαμαντόπουλο να μου λέει: «Είσαι πάρα πολύ καλή. Η αγαπημένη μου μαθήτρια. Αλλά γερό στομάχι έχεις;». Ήμασταν πολύ φίλοι με τον Διαμαντόπουλο. Κάναμε πολλή παρέα. Έξω από τη σχολή παίζαμε σκάκι και μιλούσαμε ατελείωτες ώρες. Μου έλεγε: «Σ’ αυτή τη χώρα οι καλοί δυσκολεύονται». Δεν αισθάνομαι αδικημένη. Έχω κάνει πολύ ωραίες δουλειές. Απλώς κάποιες θα μπορούσαν να έχουν μια πιο φαντασμαγορική συνέχεια.

Θυμάμαι ότι στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» ήταν να βρίσκεσαι εσύ στη θέση της Λέχου.

Τότε έφταιγα εγώ. Ο ρόλος είχε γραφτεί για μένα, γι’ αυτό και την ηρωίδα την έλεγαν Βίκυ. Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά για να φύγουμε για γυρίσματα στην Αυστραλία, αλλά νομίζω ότι είχα κλείσει με τον Λειβαδά για να κάνω θέατρο. Θα βρίσκαμε έναν τρόπο αλλά εγώ τους είπα «όχι».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button