Αθλητικά

Super League: Χαμός μεταξύ Βόλου και ΚΕΔ για αντικατάσταση χωρίς ενημέρωση στο VAR

Το απόγευμα του Σαββάτου (27/04) ο Βόλος υποδέχθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας τα «Λιοντάρια» των Σερρών, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play outs στη Super League.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού, η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία καταφέρεται εναντίον της ΚΕΔ, μια και ο Βαγγέλης Μανούχος πήρε τη θέση του Χρήστου Βεργέτη, χωρίς να υπάρξει ενημέρωση.«Πληροφορηθήκαμε ότι ο διαιτητής του VAR άλλαξε, χωρίς να έχουμε ενημερωθεί επίσημα. Ως δια μαγείας, ο πλέον κατάλληλος σύμφωνα με τον κύριο Μάνταλο, είναι ο Μανούχος. Τα σχόλια δικά σας. Ελπίζουμε ο κ. Μανούχος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων γιατί τα πρωταθλήματα τελειώνουν σύντομα και η Δικαιοσύνη είναι προ των πυλών», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Βόλου.

Η απάντηση από την ΚΕΔ
Σχεδόν άμεση ήταν η αντίδραση από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στην ανακοίνωση των «κυανέρυθρων». Όπως σημειώνεται από την Επιτροπή της ΕΠΟ, η αντικατάσταση στον έλεγχο του VAR έγινε λόγω… ανωτέρας βίας.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βεργέτης, που είχε αρχικά οριστεί για να είναι ο επικεφαλής στον έλεγχο, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα. Αυτός ήταν και ο λόγος που έγινε αλλαγή με την επιλογή του Βαγγέλη Μανούχου.

Ακόμα, όπως γνωστοποιήθηκε, στην εν λόγω αναμέτρηση υπήρξε αντικατάσταση και του παρατηρητή, μια και ο Τσιτσώνης ήταν ασθενής και για τον λόγο αυτό την θέση του πήρε ο Λιαχούδης.

Πηγή: newsbomb.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button