Lifestyle

MasterChef: Της έσπασε το γλυκό και οι κριτές την έδιωξαν δίχως καν να την βαθμολογήσουν

Για την παραμονή στο MasterChef βρέθηκαν να μονομαχούν, στο νέο επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευής, δυο παίκτες από την γκρι και ένας παίκτης από την μπορντό μπριγάδα. Ο λόγος για την Βιβή και τη Στέλλα από την ομάδα των γκρι και τον Γιάννη από την ομάδα των μπορντό του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Νωρίς νωρίς γλίτωσε από αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία του MasterChef ο Άνχελ, ο οποίος και κατόρθωσε να πάρει τη νίκη στην γνώριμη πια δοκιμασία της τελευταίας ευκαιρίας η οποία και προηγήθηκε στην κουζίνα. Έτσι, ο παίκτης της γκρι μπριγάδας ανέβηκε στον εξώστη προκειμένου να παρακολουθήσει σαν απλώς θεατής την μάχη των… μαχών για τους συμπαίκτες του.

Οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στο πλατό τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη που θα παρουσίασε στους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση το πιάτο υψηλών προδιαγραφών που θα έπρεπε να αντιγράψουν πιστά σε αυτή τη δοκιμασία.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτή τη δοκιμασία ώστε να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία και να μην αποχωρήσουν από το MasterChef σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού. Ως είθισται, δε, οι κριτές και ο καλεσμένος τους δοκίμασαν τα τρία πιάτα χωρίς να γνωρίζουν ποια προσπάθεια αντιστοιχεί σε ποιον διαγωνιζόμενο.

Στη συνέχεια, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση του MasterChef στάθηκαν απέναντι τους για να ακούσουν τα σχόλια τους και βεβαίως να μάθουν την τελική τους βαθμολογία. Πρώτος και με… φόρα στον εξώστη ανέβηκε ο Γιάννης, έχοντας κατορθώσει το απόλυτο των 40 βαθμός από τους τρεις σεφ και κριτές και τον καλεσμένο τους.

Έτσι, πίσω στην κουζίνα, έμειναν οι δυο κοπέλες για να μάθουν ποια προσπάθεια υπερτερούσε και ποια υστερούσε στα σημεία. Φουλ του 7, πλην ενός έξι από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο απέσπασε αρχικά η Βιβή για να περιμένει, όπως και οι τηλεθεατές του MasterChef, να μάθει πόσους πόντους θα έπιανε η προσπάθεια της αντιπάλου της, Στέλλας.

Με σκορ 28 έναντι 0, λοιπόν, η παίκτρια που έπρεπε να βγάλει την μαύρη της ποδιά και να αποχωρήσει από την κουζίνα του MasterChef ήταν η Στέλλα. Η νεαρή παίκτρια υπέστη μια σημαντική πληγή στο πιάτο της, μιας και το γλυκό της έσπασε ακριβώς όταν έληξε και ο χρόνος της δοκιμασίας. «Εκνευρίζομαι που κλαίω αλλά δεν ήθελα να φύγω, γι’ αυτό και κλαίω» παραδέχθηκε η Στέλλα στην κάμερα ενώ λίγο νωρίτερα ζήτησε συγνώμη από τους κριτές του MasterChef για το κακό αποτέλεσμα στην προσπάθεια της.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button