Πολιτική

Λαμπρούλης: Η μομφή του ΚΚΕ στην κυβέρνηση δεν αφορά μόνο το έγκλημα στα Τέμπη, αλλά συνολικά στην αντιλαϊκή πολιτική διαχρονικά

Η μομφή του ΚΚΕ απέναντι στην κυβέρνηση δεν αφορά μόνο το έγκλημα στα Τέμπη αλλά στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής, τόσο της σημερινής, όσο και των προηγούμενων κυβερνήσεων, τόνισε ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας σήμερα (28/03) το πρωί σε εκπομπή της ΕΡΤ σχετικά με την συζήτηση στην βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας προς την κυβέρνηση.

Σημείωσε ότι το ΚΚΕ θα ψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας, με τις δικές του απόψεις, ενώ αναφερόμενος στα Τέμπη έκανε λόγο για έγκλημα, στηλιτεύοντας τις πολιτικές ευθύνες διαχρονικά όλων των κυβερνήσεων και της ΕΕ, με την λεγόμενη πολιτική «απελευθέρωσης» των σιδηροδρόμων.

Επεσήμανε ότι «Τέμπη» είχαμε και στην Θεσσαλία με τις καταστροφικές πλημμύρες, στην Εύβοια και στον Έβρο με τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Τέλος στάθηκε στις εξελίξεις με την ΛΑΡΚΟ καλώντας στο σημερινό συλλαλητήριο που θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα, στο υπουργείο Οικονομικών.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button