Lifestyle

Νίκος Μουρατίδης κατά Αντώνη Ρέμου: «Θέλουν να φάνε τον Αργυρό τώρα; Ας βγάλει ο Ρέμος κανένα ωραίο τραγούδι»

Ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε στην Super Κατερίνα τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού για την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Οι καλλιτέχνες στην πλειοψηφία τους είναι ψώνια. Γιατί βγαίνει ο Ρέμος να το πει αυτό τώρα; Τι μας νοιάζει αν δεν έχει σχέσεις με την Θεοδωρίδου; Τον ρωτήσαμε; Ένας μεγάλος καλλιτέχνης δεν ανακατεύεται με τέτοια.

Έχεις ακούσει την Γαλάνη να βγει και να πει κάτι εναντίον του Πάριου, του Νταλάρα;» είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης και συνέχισε για όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό: «Τι είναι αυτό; Έκατσε ο Θεοφάνους να γράψει τραγούδι για τον Αργυρό και ο Ρέμος λέει ότι είχε στα αυτιά του τη φωνή του; Πού το ξέρει;

Στην αρχή ας αντιγράψουν, αρκεί να βρούνε σύντομα την ταυτότητά τους και το στυλ τους. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι μία χαρά, ας είναι λίγο γενναιόδωροι οι παλιότεροι. Θέλουν να φάνε τον Αργυρό τώρα; Έχει τελειώσει, έχει πετάξει το πουλί και έχει εκτοξευτεί το παιδί.

O Ρέμος τι θέλει και ανακατεύεται; Ας βγάλει κανένα ωραίο τραγούδι να γίνει κάτι. Έχω πολύ καιρό να ακούσω ωραίο τραγούδι από τον Ρέμο».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button