Lifestyle

Dragons’ Den – Τα ‘παιξε η Χατζηστεφανή που πουλούσε τα προϊόντα της: “Σας δίνουμε προμήθεια χωρίς να το ξέρω;”

Απέναντι από τους επενδυτές στο νέο επεισόδιο του Dragons’ Den, το βράδυ της Παρασκευής, αποφάσισε να βρεθεί ο Βίας Στρατής προκειμένου να παρουσιάσει την δική του ιδέα και να φύγει με την καλύτερη δυνατή προσφορά. Καθώς όμως παρουσίασε αναλυτικώς και με λεπτομέρειες όσα είχε στο μυαλό του, ο παίκτης στο ριάλιτι επιχειρηματικότητας προκάλεσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Μαρίας Χατζηστεφανή.

Κι αυτό μιας και ο ιδρυτής πλατφόρμα εξοικονόμησης χρημάτων μέσω αγορών έκανε γνωστό στην επενδύτρια του Dragons’ Den και πρόεδρο της Rodial Group πως συνεργάζεται ήδη με την δική της εταιρεία χωρίς να τον γνωρίζει η ίδια! «Έχουμε ήδη στην πλατφόρμα την μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία, την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κράτησης ξενοδοχείων και ακόμα και την εταιρεία της κα. Χατζηστεφανή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βίας απευθυνόμενος στους επενδυτές μπροστά του.

«Έχετε προϊόντας της Rodial; Που βρέθηκαν αυτά;» αναρωτήθηκε, έκπληκτη, η Μαρία Χατζηστεφανή για να την πικάρει, με χιούμορ, ο Χάρης Βαφειάς υπογραμμίζοντας πως «εμ, εσύ κοιμάσαι και ο άλλος πουλάει Rodial».

«Δεν με έχει ρωτήσει κανένας αν θέλω να είμαι στο ApoPou (σ.σ. η πλατφόρμα του διαγωνιζομένου). Ένα λεπτάκι! Δίνουμε και προμήθεια σε εσάς, χωρίς να το ξέρω;» ρώτησε τότε η επενδύτρια του Dragons’ Den για να λάβει αμέσως, με απόλυτα φυσικό τρόπο, θετική απάντηση από τον διαγωνιζόμενο στο ριάλιτι επιχειρηματικότητας με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη στον ΑΝΤ1.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button