Lifestyle

Δέσποινα Καμπούρη: Την πρώτη φορά που βγήκε ο Νίκος Συρίγος στην τηλεόραση είχα καρδιοχτύπι σαν να έβγαινα εγώ

Με αφορμή την μακρόχρονη φιλία τους, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Νίκος Συρίγος παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Δημοπούλου όπου και εστίασαν στην όμορφη “διαδρομή” αυτής της φιλίας.

«Μου είπαν ότι θα κάτσω στο ίδιο γραφείο με τη Δέσποινα Καμπούρη, ενθουσιάστηκα και είπα “τι ωραία, θα κάτσω με την πιο ωραία της εταιρίας”. Η Δέσποινα ερχόταν στο γραφείο και ζητούσε συνέχεια να φάει. Μετά παραπονιόταν ότι πονούσε το στομάχι της.

Στη δουλειά δεν κάνω φιλίες γιατί φοβάμαι τον αποχωρισμό. Είμαστε η κοριτσομαμά και ο κοριτσομπαμπάς όπου μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Η Δέσποινα με έχει κάνει πιο προοδευτικό» υπογράμμισε, αρχικά, ο Νίκος Συρίγος.

«Όταν γνωριστήκαμε ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί μου. Τα λέμε όλα με τον Νίκο, έχουμε μοιραστεί καλές, αλλά και δύσκολες και σκοτεινές στιγμές. Το δεύτερο είναι που μας ένωσε ακόμα περισσότερο. Πάντα κάνουμε κριτική ο ένας στον άλλον.

Μπορεί να έχουμε ένταση μεταξύ μας αλλά στο τέλος συμφωνούμε. Σε αυτό που δεν διαφωνήσαμε ποτέ είναι στα προσωπικά του Νίκου.

Του είπα “σε παρακαλώ κάνε σχέση με την Ελεονώρα, την θέλω για φίλη μου”. Την πρώτη φορά που βγήκε ο Νίκος στην τηλεόραση είχα καρδιοχτύπι σα να έβγαινα εγώ» παραδέχθηκε, από τη δική της πλευρά, η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Τέλος,, ο Νίκος Συρίγος απευθύνθηκε στη Δέσποινα Καμπούρη δηλώνοντας με τρυφερότητα τα εξής. «Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου γιατί μου έμαθες την αξία της αγάπης».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button