Lifestyle

«Επίθεση» από Δανάη Μπάρκα σε Δημήτρη Παπανώτα: «Με ένα απλό γκουγκλάρισμα μπορείς να δεις ποιον επιλέγεις»

Την είδηση της διαγραφής του Δημήτρης Παπανώτα από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές σχολίασε η παρέα του Πάμε Δανάη το πρωινό της Παρασκευής (19/4).

Δανάη Μπάρκα, Άρης Καβατζίκης, Δέσποινα Καμπούρη και Γιώργος Κρικοριάν επιδόθηκαν σε έναν έντονο διάλογο, κατακεραυνώνοντας τις επίμαχες δηλώσεις του δημοσιογράφου, που οδήγησαν στην αποπομπή του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο κύριος Κασσελάκης άφησε να περάσει ενάμισης μήνας από τις συγκεκριμένες δηλώσεις του κυρίου Παπανώτα, έγινε όλη αυτή η προεκλογική καμπάνια και ξαφνικά εχθές τον αποπέμπει; Δεν ήξερε ο κύριος Κασσελάκης τι βάζει στο ψηφοδέλτιο;», είπε αρχικά μετά την προβολή του σχετικού βίντεο ο Άρης Καβατζίκης.

«Δεν θα τρέχουμε πίσω από τον κύριο Παπανώτα αλλά είμαι πρόεδρος ενός κόμματος, βάζω κάποιον στο ψηφοδέλτιό μου και δεν ξέρω τι λέει και τι κάνει;», επισήμανε ο δημοσιογράφος στον αέρα του Πάμε Δανάη.

Η Δανάη Μπάρκα, παίρνοντας τον λόγο, τοποθετήθηκε σχετικά: «Ένας άνθρωπος που υποφέρει σίγουρα δεν το έχει επιλέξει. Είναι πάρα πολλοί παράγοντες που μπορούν να σε οδηγήσουν σε μία τοξική, κακοποιητική σχέση και δεν έχει κανένας μας το δικαίωμα να κρίνει κάποιον που ζει έναν τέτοιον Γολγοθά. Με ένα απλό γκουγκλάρισμα, πάντως, μπορείς να δεις ποιον επιλέγεις. Αυτό είναι θέμα του κόμματος».

«Όταν λες ότι μία γυναίκα που είναι με έναν σατράπη και υπομένει την κακοποιητική του συμπεριφορά είναι πρόβλημά της… όχι, παιδιά, δεν είναι πρόβλημά της», σχολίασε από την πλευρά της η Δέσποινα Καμπούρη εμφανώς ενοχλημένη.

«Οφείλεις να κάνεις μία ενδελεχή έρευνα για να δεις τι υπάρχει, τι έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ένας υποψήφιός σου. Μπορεί να έχουν ειπωθεί άλλα χίλια τόσα και να μην τα έχουμε πάρει χαμπάρι. Ας μη γινόμαστε επιφυλακτικά ευαίσθητοι. Αν ψάξουν τα κόμματα στα κιτάπια τους, μπορεί να βρουν πρόσωπα που τα έχουν υποψήφια και πραγματικά να το μετανιώσουν», συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα.

«Σε παραξένεψε εσένα αυτό που είπε ο κύριος Παπανώτας; Δεν έχει κρύψει ποτέ τις απόψεις του και ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να τις γνωρίζει, γιατί τις εκφράζει 37 συνεχόμενα χρόνια», παρατήρησε ο Άρης Καβατζίκης, με τη Δέσποινα Καμπούρη να ξεσπά:

«Χάνουμε την ουσία όμως έτσι, παιδιά! Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να τις ανεχόμαστε τις απόψεις του; Δεν δέχομαι τέτοια πράγματα στην Ελλάδα και στον κόσμο του 2024!».

«Άκουσα χθες τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου με τρεμάμενη σχεδόν φωνή και φάνηκε ότι πληγώθηκε και αισθάνθηκε άσχημα… ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής του καριέρας έχει κάνει πολύ κόσμο να νιώσει άσχημα», υπογράμμισε η δημοσιογράφος του Πάμε Δανάη.

«Εμείς δεν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό του συγκεκριμένου ανθρώπου, γιατί δεν σκεφτόμαστε έτσι άρα δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε», είπε η Δανάη Μπάρκα κλείνοντας το θέμα.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button