Lifestyle

Eurovision 2024 – Αναχώρησε η Μαρίνα Σάττι για Σουηδία και αποκάλυψε την ενδυματολογική της επιλογή

“Πολλά κομμάτια τα έχουμε δοκιμάσει σε μια συνθήκη προσομοίωσης και αύριο πρώτη φορά θα τα δούμε όλα μαζί” τόνισε η Μαρίνα Σάττι.

Πανέτοιμη να εκπροσωπήσει με το «Ζάρι» την Ελλάδα στη σκηνή της Eurovision 2024, στον δεύτερο ημιτελικό την ερχόμενη Πέμπτη, μοιάζει η Μαρίνα Σάττι. Η φετινή εκπρόσωπος της χώρας μας στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, το πρωινό της Κυριακής, αναχώρησε για το Μάλμε της Σουηδίας και βεβαίως τα τηλεοπτικά συνεργεία ήταν εκεί!

Μιλώντας λοιπόν στις κάμερες, πριν την δούμε για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision 2024, η Μαρίνα Σάττι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαστε έτοιμοι, είναι όλα έτοιμα! Σήμερα είναι η μέρα που ταξιδεύουμε και αύριο το πρωί έχουμε πρόβα πολύ νωρίς. κρατάμε δυνάμεις και… για να δούμε. Θέλω να έρθει η αυριανή μέρα, να καταλάβω λίγο τι γίνεται εκεί, να δουν και αυτοί τι κάνουμε εμείς. Να κάνουμε δηλαδή ότι προσαρμογές, ότι αλλαγές μπορεί να χρειαστούν. Εγώ νιώθω πολύ χαρούμενη».

«Έχω κοιμηθεί, θα κοιμηθώ και σήμερα και προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και χαλαρή. Με αυτό το τραγούδι (σ.σ. το Ζάρι) δεν γίνεται να μη χορέψουμε επάνω στη σκηνή! Έχει πολλές διαφορετικές σκηνές και εικόνες, ανυπομονώ να τις δείτε και εσείς και να τις δούμε και εμείς! Γιατί και εμείς πολλά κομμάτια, τα έχουμε δοκιμάσει μεν σε μια συνθήκη προσομοίωσης, πρώτη φορά θα τα δούμε όλα μαζί και με την ανυπέρβλητη τεχνική υποδομή που θα έχουν εκεί».

«Έχουμε επιλέξει αυτό που θα φορέσω! Νομίζω πως έχουμε βρει το αγαπημένο μας και έχουμε βέβαια και άλλες επιλογές. Το χρώμα του φορέματος θα είναι κάπως ροζ-μωβ, λιλά, κάπως έτσι και υπάρχει από κάτω μια μπότα συγκλονιστική» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2024.

Πηγή: zappit.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button