Ελλάδα

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης σε ηλικά 79 ετών ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου.

Υπενθυμίζεται, πως τις προηγούμενες ημέρες, ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε περιγράψει την σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, ενώ είχε εκφράσει και παράπονα για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένειά του στο νοσοκομείο.

Ο κ.Καλλιάνος ήταν μάλιστα αποφασισμένος να ζητήσει ευθύνες από τη διοίκηση και τους γιατρούς της αγγειοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Αττικόν» για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του.

Εξήγησε μιλώντας στο Live News πως ο πατέρας του είχε διαβητικό πόδι, είχε ζάχαρο και τις τελευταίες μέρες το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού άρχισε να μαυρίζει. Πρώτα τον μετέφεραν στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας όπου τους είπαν ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αγγειοχειρουργικό περιστατικό.

«Στη συνέχεια, τον πήγαμε στο Αττικόν, όπου έγινε χειρουργική επέμβαση στο πόδι του.

Στη συνέχεια όμως, είχε δύσπνοια, αλλά οι γιατροί μου έλεγαν ότι ο πατέρας σας πηγαίνει πολύ καλά και οι εξετάσεις του ήταν φοβερές».

«Ο πατέρας μου άρχισε να κάνει ολοένα και σοβαρότερη δύσπνοια και οι γιατροί μας έλεγαν ωστόσο ότι πήγαινε κάθε μέρα και καλύτερα».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button