Ελλάδα

12χρονη – Κολωνός: Ποια είναι η μητέρα της – Τα 8 παιδιά και τα όσα έγραφε στα social media

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την υπόθεση κακοποίησης της 14χρονης στον Κολωνό, ενώ άμεσα αναμένεται να εκδοθούν κι άλλα εντάλματα σύλληψης.

Πρόσωπο «κλειδί» θεωρείται η μητέρα της ανήλικης, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία. Η 37χρονη καλείται να εξηγήσει ποιος ήταν ο ρόλος της στην υπόθεση, την ώρα που τα έξι ανήλικα παιδιά της με εισαγγελική παραγγελία βρίσκονται στο νοσοκομείο Παίδων και εξετάζονται από ειδικούς.

Χθες εμφανίσθηκε με αθλητική κουκούλα φόρμας και μια χειρουργική μάσκα στην Ευελπίδων.

Ποια είναι η μητέρα των 8 παιδιών

Η γυναίκα στα 37 της χρόνια έχει ήδη οκτώ παιδιά από τα πέντε μεγαλύτερα παιδιά τα είχε αποκτήσει με τον πρώτο της σύντροφο, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Τα τρία μικρότερα τα είχε αποκτήσει με τον δεύτερο σύντροφό της, πακιστανικής καταγωγής.

Η γυναίκα δούλευε ως καθαρίστρια στο κατάστημα του Ηλία Μίχου.

Περιστασιακά στο μαγάζι πήγαινε και τη 12χρονη κόρη της για θελήματα και δουλειές.

Το προφίλ της 37χρονης μητέρας στο social media

Η φωτογραφία που έχει επιλέξει για το προφίλ της στο Facebook δείχνει μια όμορφη, νέα γυναίκα, με λεπτά χαρακτηριστικά.

Μάλιστα μέσα από εκεί εκδήλωνε δημόσια την αγάπη της και την περηφάνια για τα παιδιά της, μιλώντας για τις επιδόσεις τους στα αθλήματα και τη μουσική.

Στο νοσοκομείο «Παίδων» τα έξι ανήλικα παιδιά

Όπως μετέδωσε το Star τα ανήλικα παιδιά, με προφορική εισαγγελική εντολή, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων», συνοδεία της μεγαλύτερης αδελφής τους που είναι 19 ετών.

Πρόκειται για έξι παιδιά, τρία αγόρια και τρία κορίτσια. Οι ηλικίες τους είναι 16 , 15, 12, 10, 8 και 7 ετών. Η αρχική εκτίμηση της εικόνας τους δείχνει καλή, ωστόσο θα υποβληθούν σε πλήρη παιδιατρικό και παιδοψυχιατρικό έλεγχο.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button