Ελλάδα

33χρονη πέθανε σε ταξί έξω από το Βενιζέλειο: Ξεσπά ο σύζυγός της – «Να δώσουν απάντηση στον γιο μου, είναι 5 ετών»

Ξέσπασε ο σύζυγος της 33χρονης, που μεταφέρθηκε με ταξί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ενώ νοσούσε με κορονοϊό και πέθανε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (17/11).

Σύμφωνα με τον άντρα της κάλεσαν το ΕΚΑΒ, όμως τους είπαν ότι δε θα πάνε να την παραλάβουν, καθώς δεν ήταν σοβαρό περιστατικό. Εκείνος αποφάσισε να καλέσει ταξί, καθώς έβλεπε ότι η γυναίκα του δεν είναι καλά. Σύμφωνα με τον οδηγό, υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση και κανείς δεν έδωσε σημασία να την παραλάβει.

«Να δώσει απάντηση ένας υπουργός στο παιδί μου, στον γιο μου που είναι 5 ετών, όχι σε εμένα», φώναζε ο ο σύζυγος της 33χρονης.

«Δεν βγήκε κανένας από το νοσοκομείο να την παραλάβει. Μας έστειλαν να γυρέψουμε την ομάδα Covid που είναι από πάνω. Πήγαμε και εγώ και ο σύζυγός της. Δεν ήταν κάποιος να μας ανοίξει, ήταν κλειστή η πόρτα. Βάλαμε τις φωνές, της έκαναν τελικά μαλάξεις μέσα στο ταξί», περιέγραψε ο οδηγός στο Star.

«Ο γιατρός προσπαθούσε για 45 λεπτά»

Η κουνιάδα της 33χρονης περιγράφει την επικοινωνία με το ΕΚΑΒ. «”Είναι εμβολιασμένη;”. Λέω “όχι”. Μου λένε “δεν χρειάζεται να έρθει. Τι συμπτώματα έχει;” Παίρνω ξανά το 166 μου λέει θα έρθει, αλλά θα αργήσει» είπε στον τηλεοπτικό σταθμό.

Τελικά η άτυχη γυναίκα πέθανε μέσα στο ταξί καθώς, οι γιατροί όταν την παρέλαβαν, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή. Η διοίκηση του Βενιζέλειου έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα.

«Βρισκόταν σε ανακοπή. Αμέσως έτρεξε ο γιατρός υπηρεσίας, ο οποίος έκανε διασωλήνωση και έγινε άμεσα πολύ μεγάλη προσπάθεια να αναζωογονήσει την ασθενή και προσπαθούσε περίπου για 45 λεπτά» είπε ο διοικητής, Κώστας Τερζάκης

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button