Πολιτική

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και επιχειρεί να παραχαράξει την ιστορία

Το δικό του σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα έκανε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κι αφού φρόντισε να αφήσει αιχμές για Καραμανλή και Σαμαρά για την εξωτερική πολιτική.

Ειδικότερα, σε ερώτηση εάν το γεγονός ότι το επιλέγει να απαντήσει στις τοποθετήσεις που κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας, δήλωσε πως «για να απαντήσω πρέπει πρώτα να μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας, τουλάχιστον με τρόπο που θα μπορώ να απαντήσω. Δεν μπορώ να επιτρέψω να παραχαραχθεί η ιστορία αυτού του τόπου και τι έγινε το 2015 ως ενεργός πολιτικός».

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, ο κ. Τσίπρας «είναι ένας πολιτικός ο οποίος έχει παρελθόν, το αν έχει μέλλον θα το κρίνουν οι πολίτες. Παρελθόν έχει σίγουρα όμως, και πολύ συγκεκριμένο παρελθόν. Αυτό το οποίο, όμως, εγώ οφείλω να επισημάνω είναι ότι δεν μπορώ ως ένας ενεργός πολιτικός, ο οποίος διαδέχθηκε τον κ. Τσίπρα, να επιτρέψω να παραχαραχθεί η ιστορία αυτού του τόπου.

Ούτε να ξεχάσουμε τι έγινε το 2015, ούτε ξαφνικά να εμφανιστούν ως οι σωτήρες κάποιοι οι οποίοι έπαιξαν την τύχη της χώρας στα ζάρια, ως οι πυροσβέστες οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά την οποία έβαλαν οι ίδιοι. Αυτή την παραχάραξη της ιστορίας δεν θα την επιτρέψω.

Ο κ. Τσίπρας ήταν αρχηγός της αντιπολίτευσης πριν το 2015, εξαπάτησε τον ελληνικό λαό. Ήταν ένας κακός Πρωθυπουργός που προκάλεσε ένα τρίτο μνημόνιο, αχρείαστο παντελώς, και οδήγησε τη χώρα στον χαμηλότερο ρυθμό ανάπτυξης στην Ευρώπη. Και πιστεύω ότι ήταν και ένας κακός αρχηγός της αντιπολίτευσης από το 2019 και μετά, διότι αν ήταν καλύτερος προφανώς και ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα πήγαινε από το 32% στο 17%».

Διαβάστε επίσης:

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στην εθνική πόλο γυναικών μετά τον θρίαμβο

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ελλάδα να συνταχθεί με την πλευρά της ειρήνης στο Παλαιστινιακό

«Πόλεμος» για τις προαγωγές στον Άρειο Πάγο – «Η χώρα έχει ακόμη Σύνταγμα» λέει ο υπ. Δικαιοσύνης, για εμπαιγμό μιλούν οι δικαστές

Πηγή: ΠΟΛΙΤΙΚΗ | topontiki.gr

Back to top button