Ελλάδα

Χανιά: Γιατρός παιδικής κατασκήνωσης συνελήφθη για ασέλγεια σε 14χρονη

Σοκάρει η καταγγελία στην αστυνομία ότι γιατρός παιδικής κατασκήνωσης ασέλγησε σε 14χρονο κορίτσι, στο Ακρωτήρι Χανίων.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews, οι γονείς την Παρασκευή 25/7 ανέφεραν στις αστυνομικές αρχές ότι ο γιατρός της παιδικής κατασκήνωσης στο Ακρωτήρι Χανίων (δεν πρόκειται για εκείνη που είναι στην περιοχή του Σταυρού) προέβη σε ασελγείς πράξεις στην 14χρονη κόρη τους.

Αστυνομικοί μετά από προκαταρκτική έρευνα και διασταύρωση στοιχείων, το πρωί της Τρίτης 29/7 συνέλαβαν τον 60χρονο γιατρό ο οποίος – σύμφωνα με πληροφορίες – φέρει την ειδικότητα του γυναικολόγου.

Πάντως οι αστυνομικές αρχές αναμένεται να «ξεσκονίσουν» κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές που χρησιμοποιούσε ο γιατρός ερευνώντας και το αν υπήρξαν και άλλα ανάλογα περιστατικά σε ανήλικα παιδιά στην κατασκήνωση.

Να σημειωθεί ότι η ίδια παιδική κατασκήνωση είχε απασχολήσει την επικαιρότητα το 2021 όταν εμφανίστηκαν πολλά κρούσματα κορωνοιού τόσο σε παιδιά όσο και σε εργαζόμενους με αποτέλεσμα να κλείσει μετά από απόφαση των αρμοδίων αρχών.

Διαβάστε επίσης:

Η επιλεκτική «ευαισθησία» της κυβέρνησης απέναντι στους Ισραηλινούς τουρίστες και η «άτυπη» σύγκριση με τους Ρώσους

«Άλλος Άνθρωπος»: Σε δίκη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση συμμορίας παραπέμπεται ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος

Αστυνομικοί καταγγέλλουν απάνθρωπες συνθήκες μεταγωγής μεταναστών – Στοιβαγμένοι επί 35 ώρες σε ακραία ζέστη

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ | topontiki.gr

Back to top button