Γιάννα Τερζή για Eurovision: «Μακάρι να είχε ακυρωθεί η συμμετοχή μου – Δεν ήμουν έτοιμη για τέτοια αντιμετώπιση» (Video)

Για την περίοδο που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision μίλησε η Γιάννα Τερζή, κάνοντας λόγο για μια τραυματική εμπειρία που -μεταξύ άλλων- προκάλεσε προβλήματα στην υγεία της.
Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή της Άννας-Μαρίας Βέλλη, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον μουσικό διαγωνισμό, μιλώντας για «πόλεμο» που δέχθηκε «εκ των έσω», ενώ επισήμανε ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχε έρθει αντιμέτωπη με κάποιον που προσπαθούσε συνειδητά να της κάνει κακό.
«Ήξερα 100% τι ήταν αυτό που με πείραξε. Ήξερα τι βίωνα. Απλά δεν μπορούσα να αντιδράσω. Η Eurovision είναι το κέντρο των ειδήσεων. Δεν ήμουν έτοιμη για τέτοια αντιμετώπιση. Δεν ήξερα τι θα μου συμβεί. Μακάρι να είχε ακυρωθεί η συμμετοχή μου. Αλλά το πήγα μέχρι τέλους, μέχρι εκεί που άντεξα. Δεν έχω ξανασυναντήσει ποτέ κάποιον που να προσπαθεί συνειδητά να μου κάνει κακό… Να είναι σκόπιμο. Είναι άλλο να σου συμβαίνει κάτι άθελα ή λόγω συνθηκών. Αλλά όταν είναι σκόπιμο, το βάζεις σε άλλη κατηγορία… Το κράτησα τόσο μέσα μου που έσκασα. Αρρώστησα. Είναι σαν να σε χτυπάνε στο ίδιο σημείο που έχεις ήδη πληγή… μέχρι να γίνεις καλά. Τώρα καμία σχέση. Τώρα τα έχω βάλει όλα μέσα μου στη θέση τους, όπως είναι στην αλήθεια, τη δική μου αλήθεια» τόνισε.
Απαντώντας για τις επικρίσεις που δέχεται για την απόφασή της να μην κατονομάσει το συγκεκριμένο άτομο που της έκανε όλο αυτόν τον «πόλεμο» όπως η ίδια τον περιγράφει, η Γιάννα Τερζή, επισημαίνει ότι ο κύριος λόγος είναι ότι δεν επιθυμεί να ξεκινήσει μια δικαστική διαμάχη.
«Όποιος θέλει και είναι τόσο πλούσιος και τολμηρός, ας μπει σε μια διαδικασία ετών με δίκες και νομικά θέματα. Εγώ δεν είμαι έτοιμη να το κάνω ξανά αυτό στον εαυτό μου. Δεν αξίζει» ανέφερε, μεταξύ άλλων.
Διαβάστε επίσης:
Δανάη Μπάρκα: «Το θέατρο ήρθε στη ζωή μου τη σωστή στιγμή όταν όλα γύρω μου ήταν λάθος και περίεργα»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Με αιφνιδίασε όταν η κόρη μου είπε ότι θα ακολουθήσει το επάγγελμά μου»
Πηγή: LIFESTYLE | topontiki.gr