Ελλάδα

«Πράξη ζωής» από συνταξιούχο στην Κατερίνη: Έκανε δωρεά ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Πιερίας

Σε μία πράξη αγάπης και προσφοράς στον συνάνθρωπο, προχώρησε μία συνταξιούχος από την Κατερίνη, κάνοντας δωρεά ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Πιερίας.

Πρόκειται για την κα Πετρούλα Μαλαμίδου, η οποία προχώρησε στη δωρεά ενός ολοκαίνουργιου και υπερσύγχρονου ασθενοφόρου για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ Πιερίας, στη μνήμη αγαπημένων της προσώπων που έφυγαν από τη ζωή.

Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ, η πράξη της αυτή αποτελεί παράδειγμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, σε μία εποχή που η έμπρακτη στήριξη στο δημόσιο σύστημα υγείας είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Η συγκεκριμένη δωρεά δεν είναι απλώς μία υλική προσφορά, είναι μία πράξη ζωής, καθώς ένα σύγχρονο ασθενοφόρο σώζει ανθρώπινες ζωές, φτάνει άμεσα σε στιγμές ανάγκης και γίνεται ελπίδα και παρηγοριά σε οποιονδήποτε το έχει ανάγκη.

Πριν από λίγο καιρό, ανάλογη δωρεά έκανε και η κα Ειρήνη Παρασκευοπούλου, επίσης συνταξιούχος, από την ίδια περιοχή.

Διαβάστε επίσης

Εντυπωσιακό και σπάνιο θέαμα στην Ικαρία – Καταγράφηκαν φάλαινες φυσητήρες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 5 Αυγούστου

Χανιά: Στον ανακριτή σήμερα ο γιατρός κατασκήνωσης που κατηγορείται για ασέλγεια σε παιδιά

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ | topontiki.gr

Back to top button