Πολιτική

Κίνημα Δημοκρατίας: «Χυδαίο να γελούν και να ειρωνεύονται την ώρα που μία βουλευτής μιλά για τον Πάνο Ρούτσι»

«Είναι τουλάχιστον χυδαίο την ώρα που μία βουλευτής μιλά από το βήμα της Βουλής για τον πατέρα που κάνει απεργία πείνας διεκδικώντας δικαιοσύνη για το παιδί του που χάθηκε στο έγκλημα των Τεμπών, κάποιοι να γελούν και να ειρωνεύονται από κάτω», τονίζουν πηγές του Κινήματος Δημοκρατίας, σχολιάζοντας τον καυγά της Ραλλίας Χρηστίδου με τον Κώστα Μπάρκα.

«Και το έκαναν επειδή στο βήμα ήταν γυναίκα», συνεχίζουν οι πηγές του κόμματος του Στέφανου Κασσελάκη, για να καταλήξουν, τονίζοντας πως «αυτό δεν είναι πολιτική στάση, είναι φαλλοκρατική αθλιότητα που προσβάλλει το Κοινοβούλιο και τη Δημοκρατία».

Αναλυτικά:

«Είναι τουλάχιστον χυδαίο την ώρα που μία βουλευτής μιλά από το βήμα της Βουλής για τον πατέρα που κάνει απεργία πείνας διεκδικώντας δικαιοσύνη για το παιδί του που χάθηκε στο έγκλημα των Τεμπών, και παράλληλα αναφέρεται στις συνταρακτικές καταγγελίες της Ευρωπαίας Εισαγγελέως Λάουρας Κοβέσι για τη διαφθορά καθώς και για την προτροπή της για την κατάργηση του Άρθρου 86 που αποτελεί ξεκάθαρη θέση του Κινήματος Δημοκρατίας, κάποιοι να γελούν και να ειρωνεύονται από κάτω.

Και το έκαναν επειδή στο βήμα ήταν γυναίκα. Αυτό δεν είναι πολιτική στάση, είναι φαλλοκρατική αθλιότητα που προσβάλλει το Κοινοβούλιο και τη Δημοκρατία».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης με αντιπρόεδρο Κομισιόν για την Τεχνολογική Κυριαρχία: Επιμονή στην προστασία των ανηλίκων στην ψηφιακή εποχή

Global Sumud Flotilla: Κοινή ανακοίνωση καταδίκης του Ισραήλ από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας

Στολίσκος για τη Γάζα: Βίντεο σοκ με την επίθεση του Μπεν Γκβιρ στους ακτιβιστές – Την ασφαλή επιστροφή των «απαχθέντων» ζητά ο Χαρίτσης

Πηγή: ΠΟΛΙΤΙΚΗ | topontiki.gr

Back to top button