Ελλάδα

Κύκλωμα ΦΠΑ: Προφυλακιστέοι πέντε κατηγορούμενοι για τα εικονικά τιμολόγια

Μαραθώνιος ήταν ο πρώτος κύκλος απολογιών των μελών του κυκλώματος απάτης με τις εικονικές εταιρείες για την είσπραξη ΦΠΑ και επιστροφής φόρου.

Πέντε εξ αυτών κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ένας αφέθηκε ελεύθερος με βραχιολάκι και τρεις ελεύθεροι υπό όρους.

Μεταξύ εκείνων που προσωρινά κρατούμενοι, είναι ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος, πρόεδρος ποδοσφαιρικής ερασιτεχνικής ομάδας, ο αδερφός του, δημοτικός υπάλληλος και ένας στενός του συνεργάτης.

Η διαδικασία αποδείχθηκε επεισοδιακή καθώς κατά την έξοδο του συλληφθέντα που αφέθηκε ελεύθερος με βραχιολάκι, έπεσε από τα σκαλιά του πρώτου ορόφου των ανακριτικών γραφείων και διακομίστηκε με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Η διαδικασία για τους πρώτους εννιά έληξε τα ξημερώματα της Κυριακής (5/10) και σήμερα απολογούνται οι υπόλοιποι οκτώ συλληφθέντες.

Διαβάστε επίσης:

«Με τον πατέρα» – Νέες συγκεντρώσεις αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι σήμερα

Καιρός: Ήπιος σήμερα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας – Ποδαρικό με βροχές κάνει η νέα εβδομάδα

Διάρρηξη στα γραφεία του ΟΣΕ στην Ομόνοια – Έκλεψαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές οι δράστες

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ | topontiki.gr

Back to top button