Πολιτική

Mητοτάκης για τη συμφωνία Ισραήλ-Χαμάς: «Η Ελλάδα είναι έτοιμη να παίξει τον ρόλο της για μια ασφαλή και ειρηνική Μέση Ανατολή»

Τη συμφωνία Ισραήλ και Χαμάς για την εφαρμογή του σχεδίου Τραμπ στη Λωρίδα της Γάζας, χαιρέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με ανάρτησή του στο X, ο πρωθυπουργός μίλησε για «βήμα προς την ελπίδα και τη σταθερότητα» και επιβεβαίωσε τη δέσμευση της Ελλάδας «για μια ασφαλή και ειρηνική Μέση Ανατολή», προσθέτοντας πως η χώρα μας «είναι έτοιμη να διαδραματίσει τον ρόλο της».

H ανάρτηση του Πρωθυπουργού

«Χαιρετίζω τη συμφωνία για την πρώτη φάση του σχεδίου του Προέδρου Τραμπ για τη Γάζα – ένα βήμα προς την ελπίδα και τη σταθερότητα. Όλα τα μέρη πρέπει να τηρήσουν πλήρως τους όρους. Η Ελλάδα επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για μια ασφαλή και ειρηνική Μέση Ανατολή και είναι έτοιμη να διαδραματίσει τον ρόλο της».

Διαβάστε επίσης

Σάκης Αρναούτογλου από το Στρασβούργο: «Η Ευρώπη δεν μπορεί να σωπαίνει όταν πολίτες της κρατούνται αυθαίρετα»

Ο Αντώνης Σαμαράς διέβη τον Ρουβίκωνα; Οι εισηγήσεις, οι εκτιμήσεις και η επόμενη μέρα

Μπακογιάννη: Ο Σαμαράς έχει κόψει γέφυρες με τη ΝΔ καιρό – Δεν ξέρω αν θα τολμήσει νέο κόμμα

Πηγή: ΠΟΛΙΤΙΚΗ | topontiki.gr

Back to top button