Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον θα καταθέσουν στο Κογκρέσο των ΗΠΑ για την υπόθεση Επστάιν

Ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον συμφώνησαν να προσέλθουν και να καταθέσουν ενώπιον επιτροπής έρευνας του αμερικανικού κοινοβουλίου όσον αφορά την υπόθεση Επστάιν, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα εκπρόσωπος του Δημοκρατικού πρώην προέδρου, καθώς το ζευγάρι κινδύνευε να μπει στο στόχαστρο ποινικής δίωξης για παρακώλυση του έργου του Κογκρέσου εξαιτίας της άρνησής του να προσέλθει.
«Διαπραγματεύτηκαν με καλή πίστη, δεν το κάνατε. Σας είπαν ενόρκως τι γνωρίζουν, δεν σας ενδιαφέρει», ανέφερε μέσω X ο εκπρόσωπος, ο Άνχελ Ουρένια, απαντώντας σε μήνυμα των ρεπουμπλικάνων της επιτροπής που απαίτησε το ζευγάρι να προσέλθει να καταθέσει όσον αφορά τις σχέσεις που είχε ο Μπιλ Κλίντον στο παρελθόν με τον Τζέφρι Έπστιν, πλούσιο χρηματομεσίτη αλλά ταυτόχρονα δημιουργό εγκληματικού κυκλώματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης νεαρών γυναικών και ανηλίκων κοριτσιών.
«Ο πρώην πρόεδρος και η πρώην υπουργός Εξωτερικών θα είναι εκεί. Ανυπομονούν να δημιουργήσουν (σ.σ. νομικό) προηγούμενο που θα έχει εφαρμογή στους πάντες», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του κ. Κλίντον.
Διαβάστε επίσης
«Τώρα την έχουν πραγματικά γ@@@@@ι» – Τα email του Έπσταϊν για την ελληνική κρίση χρέους
O Τραμπ «κόβει» το ρωσικό πετρέλαιο στην Ινδία, μειώνει τους δασμούς στο 18%
Ποιο είναι το επόμενο βήμα στο σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα μετά το άνοιγμα της Ράφας;







