Lifestyle

Maestro: Μια ματιά στα παρασκήνια με backstage φωτογραφίες που ανέβασε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Μια μικρή γεύση από όσα ετοιμάζονται για τη συνέχεια του Maestro μοιράστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από τα παρασκήνια των νέων γυρισμάτων.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε, ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς εμφανίζεται μαζί με βασικά πρόσωπα του καστ, ανάμεσά τους η Μαρία Καβογιάννη, η Χάρις Αλεξίου και η Κλέλια Ανδριολάτου, δίνοντας μια πρώτη εικόνα από την ατμόσφαιρα της νέας σεζόν.

Ο τέταρτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας, με τα γυρίσματα να επιστρέφουν σύντομα στους Παξούς — το νησί που έχει ταυτιστεί με την αισθητική και την ταυτότητα της παραγωγής.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε: «Έχει ακόμα δουλειά μέχρι να είναι έτοιμο, αλλά πλησιάζει η εποχή που θα ξαναπάμε στο νησί. Λίγα πλάνα από τα παρασκήνια στους Παξούς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των νέων επεισοδίων του Maestro».

View this post on Instagram

A post shared by Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Διαβάστε επίσης:

Φοίβος Δεληβοριάς: «Λάθος να γίνει κόμμα από οποιονδήποτε γονέα» (Video)

Akylas: Ενθουσίασε με την εμφάνισή του στον εθνικό τελικό της Σερβίας για τη Eurovision (Video)

Trannos για τις επιθέσεις στο Ντουμπάι: «Γλίτωσα για μια ημέρα» – «Έπεσε πύραυλος στα 500 μέτρα από εκεί που έμενα»

Πηγή: topontiki.gr

Back to top button