Σύρος: Διάσωση σκύλου από πηγάδι 15 μέτρων, τον έψαχναν 10 μέρες (photos)
Σωτήρια ήταν η επέμβαση των πυροσβεστών για έναν σκύλο στη Σύρο, που είχε εγκλωβιστεί σε πηγάδι 15 μέτρων.
Η επιχείρηση διάσωσης του σκύλου το Άνω Μάννα της Σύρου στήθηκε από την Πυροσβεστική και το ζωάκι βγήκε ασφαλές από αυτή την περιπέτεια.
Το ζώο εντοπίστηκε από δύο πολίτες, οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές.
Σύμφωνα με το cycladeslive.gr, ο σκύλος ήταν εμφανώς εξαντλημένος και δυσκολευόταν να κινηθεί, κάτι που δείχνει ότι ήταν εγκλωβισμένος για αρκετές ημέρες.
Πυροσβέστης κατέβηκε στο πηγάδι με ειδικό εξοπλισμό και ανέσυρε τον σκύλο με ασφάλεια ενώ μόλις βρέθηκε στην επιφάνεια, του προσέφεραν νερό. Στο λουράκι του υπήρχε τηλέφωνο επικοινωνίας και οι πυροσβέστες κάλεσαν τον ιδιοκτήτη, ο οποίος έσπευσε στο σημείο και ανέφερε ότι αναζητούσε τον σκύλο του για μέρες ενώ τον μετέφερε σε κτηνίατρο.
«Ευτυχώς το σκυλάκι του πατέρα μου βρέθηκε μετά από 10 μέρες αναζήτησης. Αμέλεια κάποιων να σκεπάσουν το πηγάδι – παγίδα σε βουνό. Ευχαριστούμε πολύ την Πυροσβεστική Σύρου για τη διάσωσή του», δήλωσε ο κηδεμόνας του σκύλου.
Διαβάστε επίσης:
Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 17χρονη που έπεσε από μπαλκόνι 5ου ορόφου
Καιρός: Στην είσοδό του ο Μάρτης… δεν φαίνεται να είναι «γδάρτης»!
Πηγή: topontiki.gr






