Ελλάδα

Αυτοκτονία 12χρονου στην Καρδίτσα – Ερευνάται αν συμμετείχε σε διαδικτυακό παιχνίδι αυτοκτονίας

Σοκαρισμένοι είναι όσοι γνώριζαν τον 12χρονο που έδωσε τέλος στη ζωή του, στην Καρδίτσα, το μεσημέρι της Τετάρτης 12/10, με τους γονείς να μην μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν το παιδί τους…

Η μητέρα του 12χρονου παιδιού μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS, «ψάχνει» απαντήσεις για τον ξαφνικό χαμό του μικρού της αγοριού.

«Το παιδί το χάσαμε. Το πώς και το γιατί, τι ήτανε δεν ξέρουμε. Μπορεί να ήτανε ένα ηλίθιο παιχνίδι, αλλά δεν ξέρουμε, δεν ξέρουμε. Από ένα ατύχημα».

«Ήταν ένα καλό, όμορφο και έξυπνο παιδί και έκανε μία βλακεία. Δεν είπε τίποτα. Τα σημάδια τώρα και εμείς τα ψάχνουμε. Τι να πούμε για το παιδί μας, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα», αναφέρει η μητέρα του.

Στο μικροσκόπιο παιχνίδι… αυτοκτονίας

Το 12χρονο αγοράκι είχε μία δίδυμη αδελφή η οποία μετά το τραγικό συμβάν είπε στους γονείς πως ίσως έπαιζε κάποιο παιχνίδι που έμελλε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή του.

«Ήταν ένα πολύ ζωηρό παιδί, ξέρετε τα παιδιά, με παρκούρ. Ένα ζωηρό, υπερκινητικό παιδί. Ξέρετε αυτήν την ηλικία πώς είναι τα παιδιά, όχι κάτι όμως εμμονικό ή ιδιαίτερο.

Αλλά μαθαίνουμε από την αδελφή του τώρα ότι είχε επαφές με τέτοια παιχνίδια, αλλά ό,τι και να σας πω δεν είναι σίγουρο. Εγώ μίλησα την Κυριακή, ήταν ένα υπέροχο, χαρούμενο παιδί. Λέγαμε πώς θα πάμε εκδρομές, πότε θα τους δω», λέει η θεία του 12χρονου.

Ο 12χρονος μαθητής πρώτης γυμνασίου το μεσημέρι της Τετάρτης είπε στην αδελφή του και τους γονείς ότι θα διαβάσει στο δωμάτιό του.

Η δίδυμη αδελφή του μετά από λίγο έβαλε τις φωνές, με τους γονείς να τρέχουν, αλλά ήταν ήδη αργά.

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο 12χρονος να συμμετείχε σε διαδικτυακό παιχνίδι αυτοκτονίας, καθώς από το οικογενειακό και σχολικό του περιβάλλον δεν είχαν καμία άλλη ένδειξη.

«Ένα καλοβγαλμένο παιδί, περιποιημένο και ήταν μάλιστα μαζί με την αδελφή του τη δίδυμη στο σχολείο. Είναι παιδάκια της πρώτης και δεν ήταν να πεις από τα παιδιά που είχαν δώσει δικαίωμα να έρθει στο γραφείο, να πέσει κάτι στην αντίληψή μας. Σοκαριστήκαμε μόνο που το ακούσαμε», λένε από το σχολείου του 12χρονου.

«Είμαστε συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι. Δεύτερος χρόνος είναι που ζουν στην Καρδίτσα, σε καινούριο περιβάλλον να προσαρμοστούν, δεν είχε θέμα. Ίσα ίσα το παιδί και στο σχολείο ήταν καλά. Δεν είχε δείγματα. Ας είναι η αρχή να προστατευτούν τα παιδιά μας», σημειώνει η θεία του.

Η οικογένεια έχει παραδώσει στην αστυνομία το κινητό και τον υπολογιστή που χρησιμοποιούσε το 12χρονο παιδί για να διερευνηθεί αν πρόκειται για ακόμα ένα παιχνίδι αυτοκτονίας.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button