Ελλάδα

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία

Συγκίνηση σκόρπισε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης με την τελευταία του ανάρτηση στην οποία αναφέρει και την τελευταία του επιθυμία.

«Θα ξεκινήσω με αυτό το κλισέ, ότι για να διαβάζετε τώρα αυτήν την δημοσίευση μου, μάλλον έχω φύγει για κάπου καλύτερα ή και για το πουθενά. Δύο χρόνια, βασανίστηκα κι εγώ με τον καρκίνο» έγραψε στην αρχή της ανάρτησή τους.

Σε δημοπρασία τα μετάλλια του για να μαζευτούν λεφτά για δομές παιδιών

Στην ανάρτηση εξηγεί για τη μάχη που έδινε γενναία με τον σπάνιο τύπο καρκίνου, το καρκίνωμα nut και δηλώνει πως τα δυο αργυρά Ολυμπιακά μετάλλια τού από Αθήνα και Πεκίνο, θα δοθούν σε δημοπρασία ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδικές δομές.

«Αν ερχόμαστε σε αυτή τη ζωή για κάποιο σκοπό, εγώ έχω αποφασίσει ποιος θα είναι αυτός. Να προσφέρω ελπίδα μέσα από όσα κατάφερα στην ζωή μου, από τα όμορφα μέχρι τα άσχημα.

Για αυτόν τον λόγο, τα δύο μου αργυρά Ολυμπιακά μετάλλια, της Αθήνας και του Πεκίνο, που για χρόνια κρύβω καλά, ήρθε η ώρα να βγουν και να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, στις παναθρώπινες αξίες.

Τελευταία επιθυμία μου είναι, τα δύο αυτά μετάλλια, να βγουν σε δημοπρασία και το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά μου.

Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου. Αυτό είναι το αποτύπωμα που θέλω να αφήσω στην κοινωνία, αυτή είναι η κληρονομιά που θέλω να μείνει στα παιδιά μου» έγραψε.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button