Ελλάδα

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Ανέβηκε στον Όλυμπο του αθλητισμού – Τεράστια η κληρονομιά που αφήνει»

«Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ανέβηκε στον Όλυμπο του αθλητισμού και συμπεριλαμβάνεται στο Πάνθεο του Ολυμπισμού» αναφέρει σε δήλωσή του για την απώλεια του ολυμπιονίκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου συνεχίζει λέγοντας: «Ένας άνθρωπος που δεν σταμάτησε ποτέ να μάχεται για τα πιστεύω του, τον άνθρωπο και τη ζωή. Ένας μαχητής με πάθος, που ακόμα και την ύστατη στιγμή συγκλονίζει με το τελευταίο μήνυμα που μας άφησε.

Ένα μήνυμα βαθιά ανθρώπινο, που η αλήθεια του δεν αφήνει κανέναν απροβλημάτιστο και ασυγκίνητο. Ένα μήνυμα για τα πραγματικά σπουδαία σε αυτή τη ζωή. Η κληρονομιά που αφήνει στα παιδιά του και όλους μας είναι τεράστια.

Συλλυπητήρια στους οικείους του. Αιώνια η μνήμη του».

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, εξέφρασε στο Twitter τα συλλυπητήριά του για την τραγική απώλεια.

«Θέλω να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Το σθένος με το οποίο αντιμετώπισε την ασθένεια του ήταν τεράστιο» έγραψε ο κ. Πλεύρης.

Θέλω να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του @AlexandrosNik . Το σθένος με το οποίο αντιμετώπισε την ασθένεια του ήταν τεράστιο.

— Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) October 14, 2022

Συλλυπητήρια από το ΚΚΕ

Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του για την πρόωρη απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, πολυνίκη αθλητή του Τάε Κβον Ντο, Ολυμπιονίκη στους αγώνες της Αθήνας και του Πεκίνου και αναπληρωτή εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έδωσε με αξιοπρέπεια τη μάχη με την ασθένειά του, όπως μαχητικός υπήρξε στο αγώνισμά του και την πολιτική και κοινωνική του δράση.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλους τους οικείους του.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button