Πολιτική

Ανδρουλάκης: Κατέθεσε στη δίκη για τις παρακολουθήσεις -«Θα πάμε την υπόθεση μέχρι το τέλος»

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του στη δίκη για το Predator ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε ότι ήταν εκεί για να υπερασπιστεί την ποιότητα της Δημοκρατίας στη χώρα.

«Κάποιοι, όμως, λείπουν. Κάποιοι που ήταν επίσης θύματα του Predator, αλλά επέλεξαν σήμερα να κάτσουν στα σπίτια τους. Έχουν χρέος να απολογηθούν στον ελληνικό λαό», προσέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Όπως σημείωσε «η Ελληνική Δημοκρατία πρέπει να λειτουργεί -όπως κάθε άλλο ευρωπαϊκό κράτος-, εύρυθμα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ποτέ ξανά να λειτουργήσουν παρακρατικοί μηχανισμοί, οι οποίοι θα πλήξουν το κύρος των θεσμών και τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ στέλνει ένα μήνυμα: θα πάμε αυτήν την υπόθεση μέχρι το τέλος. Μέχρι να πληρώσουν εκείνοι που έπαιξαν αυτό το παρασκηνιακό, βρώμικο και επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος της χώρας και της ποιότητας της Δημοκρατίας της».

Διαβάστε επίσης

Real Polls: Στις έξι μονάδες η διαφορά Μητσοτάκη – Τσίπρα για πρωθυπουργία, 8 στους 10 θέλουν καθαρή θέση από ΠΑΣΟΚ για μετά τις εκλογές

Απρέπεια από τη Βουλή: Απαγόρευσαν την είσοδο σε μαθητές που είχαν κονκάρδες για τα Τέμπη και φωτό με τα κορίτσια του Πλακιά  

ΚΚΕ κατά Μητσοτάκη για τον Άγνωστο Στρατιώτη: Ενισχύει τον αυταρχισμό και την καταστολή

Πηγή: ΠΟΛΙΤΙΚΗ | topontiki.gr

Back to top button