Ελλάδα

Απειλεί με αποκαλύψεις ο Μίχος: «Εμπλέκονται υψηλά ιστάμενα πρόσωπα»

Σοβαρές αποκαλύψεις που ο ίδιος υποστηρίζει ότι θα φέρουν την ανατροπή στην υπόθεση, πρόκειται να κάνει την Τετάρτη κατά την απολογία του στον 33ο ανακριτή, ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε κατ' εξακολούθηση το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό.

Ο δικηγόρος του Ηλία Μίχου, κ. Νουλέζας, μιλώντας στο Reader, τόνισε ότι κατά την απολογία του ο 53χρονος θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νουλέζας τόνισε πως: «Μιλήσαμε αργά το βράδυ με τον κατηγορούμενο, ο οποίος εξ’ αρχής μου δήλωσε αθώος. Το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι ότι έχει πέσει θύμα μιας καλά ενορχηστρωμένης παγίδας από ψηλά ιστάμενα πρόσωπα που για προσωπικούς λόγους θέλησαν να τον εξοντώσουν.

Κατά λέξη μου είπε ότι αυτά τα πρόσωπα που μεταξύ τους βρίσκονται μεγάλα ονόματα, θέλησαν να τον βγάλουν από τη μέση! Ο ίδιος δεν δέχεται τις κατηγορίες και τονίζει ότι είναι ένας πατέρας που ποτέ του δεν έχει δώσει δικαίωμα σε κανέναν με την άψογη κοινωνική παρουσία του».

Στο ερώτημα ποιοι μπορεί να είναι αυτοί που εμπλέκονται στην «παγίδα» που όπως υποστηρίζει του έστησαν, ο κ. Νουλέζας λέει: «Ο κατηγορούμενος έχει μια σημαντική κομματική δραστηριότητα εντός της Νέας Δημοκρατίας.

Κάποιοι, είτε λόγω αντιζηλίας, είτε λόγω έχθρας του έστησαν παγίδα για να τον εξοντώσουν ηθικά, κοινωνικά και πολιτικά. Ομως, περισσότερα γύρω από τις αποκαλύψεις των προσώπων αυτών θα γίνουν γνωστά αύριο το πρωί, όπου θα ειπωθούν πολύ σοβαρά πράγματα».

Οσο για τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά γύρω από «σκοτεινή δράση» μέσω ψεύτικων προφίλ σε ιστοσελίδες γνωριμιών, ο δικηγόρος το απορρίπτει: «Ουδέποτε χρησιμοποίησε κάποιο ψεύτικο προφίλ. Ο ίδιος αύριο θα μιλήσει ανοιχτά στην Ανακρίτρια για όσους προσπάθησαν να τον κάνουν εξιλαστήριο θύμα».

«Δεν υπάρχει καν ιατροδικαστική έκθεση»

Τέλος για τα στοιχεία που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας, ο κ. Νουλέζας, επισημαίνει: «Προσοχή, ας μην προτρέχουμε, γιατί όλες οι κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί μέχρι τώρα είναι ανυπόστατες.

Για την κατηγορία του βιασμού, δεν υπάρχει ούτε καν ιατροδικαστική έκθεση. Για τη δήθεν μαστροπεία δεν υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο. Κάθε κατηγορούμενος απολαμβάνει το τεκμήριο της αθωότητας. Δυστυχώς, η κοινή γνώμη τον έχει ήδη καταδικάσει, όμως, τα δικαστήρια δεν λειτουργούν έτσι».

πηγή: reader.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button