Lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου: «Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν νιώθω μόνη»

γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα (30/7) ο Μπρούνο Τσερέλα με τον πρώην μπακσετμπολίστα να κλείνει, σήμερα, τα 39 του χρόνια.

Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να ευχηθεί δημοσίως στον «εκλεκτό» της καρδιάς της, στέλνοντάς του τις πιο θερμές ευχές της. Σε ένα μακροσκελές κείμενο, η ηθοποιός εκφράζει τα πιο βαθιά της συναισθήματα για τον άνθρωπο που -όπως λέει- είναι ο μοναδικός που κατάφερε να την κάνει να μη νιώθει μόνη.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου! Κάθε μέρα μαζί σου μοιάζει με μαγεία. Με κάνεις να γελάω όπως κανείς άλλος ποτέ.. ειλικρινές, ολόκαρδο γέλιο που γεμίζει το δωμάτιο και την ψυχή μου. Το μυαλό σου με εκπλήσσει συνεχώς, τόσο δημιουργικό, τόσο κοφτερό, τόσο ζωντανό. Νιώθω δέος για όλα όσα έχεις χτίσει και όλα όσα είσαι, σε κάθε κομμάτι της ζωής σου. Με εμπνέεις με τη δύναμή σου, το πάθος σου, την καλοσύνη σου και την απίστευτη καρδιά σου. Αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, με κάνεις να νιώθω ασφαλής.. πραγματικά, βαθιά ασφαλής. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, δεν νιώθω μόνη. Ξέρω, χωρίς αμφιβολία, ότι περπατάμε μαζί σε αυτή τη ζωή… χέρι-χέρι, δίπλα-δίπλα, σε όλα. Σε εμπιστεύομαι απόλυτα. Σε θαυμάζω ασταμάτητα. Και είμαι τόσο περήφανη για εμάς, για την αγάπη που δημιουργήσαμε, την οικογένεια που χτίζουμε και τη ζωή που ζούμε. Σε ευχαριστώ που είσαι ο βράχος μου, η χαρά μου, η ηρεμία μου, η περιπέτειά μου, το σπίτι μου. Χρόνια πολλά, Bruno. Είσαι τα πάντα. Σ’ αγαπώ» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Ρίκα Διαλυνά: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον σοβαρό τραυματισμό της (Photo)

Ήβη Αδάμου: Ποζάρει αγκαλιά με το αγγελάκι της Victoria’s Secret, Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι (Photos)

Ευγενία Σαμαρά: Βούτηξε στον δεύτερο ψηλότερο καταρράκτη της Σρι Λάνκα (Video)

Πηγή: LIFESTYLE | topontiki.gr

Back to top button