Ελλάδα

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Η «έκρηξη» του Τάσου Χαλκιά στους δημοσιογράφους

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Τάσου Χαλκιά, όταν οι δημοσιογράφοι άρχισαν να τον ρωτούν για την πολύκροτη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έξω από το κτίριο του δικαστηρίου.

Ο ηθοποιός μετέβη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για να καταθέσει σχετικά με την καταγγελία που έχει γίνει σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη για βιασμό το 2008 από κόρη, συναδέλφου του, ηθοποιού.

«Παιδιά θέλω να περάσω, σας παρακαλώ πολύ… Είναι δυνατόν; Πάω στο δικαστήριο με ρωτάτε τώρα τι ξέρω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκνευρισμένος ο Τάσος Χαλκιάς, προσερχόμενος στο δικαστήριο.

Η εξέταση του κ. Χαλκιά ζητήθηκε από την πλευρά της υπεράσπισης, καθώς συμμετείχε στην θεατρική παράσταση, στα παρασκήνια της οποίας η νεαρή γυναίκα καταγγέλλει ότι βιάστηκε.

Διεκόπη η δίκη

Εν τω μεταξύ η δίκη διεκόπη λόγω αδιαθεσίας της προέδρου του δικαστηρίου και θα συνεχιστεί την Παρασκευή.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσήλθε στο δικαστήριο με το δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Σημειώνεται ότι σήμερα εκτός από τον Τάσο Χαλκιά, αναμενόταν να ανέβουν στο βήμα πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, όπως η Ζέτα Μακρυπούλια, η Θάλεια Ματίκα, η Αλίνα Κοτσοβούλου και η Ράνια Σχίζα.

Κάποιες εκ των ηθοποιών φαίνεται ότι προτίμησαν να προσέλθουν στο δικαστήριο από άλλη είσοδο για να αποφύγουν τις δημοσιογραφικές κάμερες.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button