Ελλάδα

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Τα 3 «θολά» σημεία της κατάθεσης της – Τι είπε για πρώτη φορά για τα σημάδια στην Ίριδα

Πάτρα 3 παιδιά εξελίξεις: Για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, κατέθεσε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Φορώντας μάσκα και μαύρα ρούχα, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου δε θέλησε να πει λέξη στους δημοσιογράφους, ούτε όταν έφτασε στα δικαστήρια αλλά ούτε και κατά την έξοδό της.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου θεωρείται βασική μάρτυρας, καθώς την ημέρα που πέθανε η έξι μηνών Ίριδα ήταν στο σπίτι της αδελφής της.

Κατάθεση Δήμητρας Πισπιρίγκου: Σε ποια σημεία «στάθηκε» η ανακρίτρια

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η κατάθεση έρχεται σε συνέχεια της δεκάωρης κατάθεσης που είχε δώσει το καλοκαίρι η Δήμητρα Πισπιρίγκου στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών.

Παρουσιάζει, μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί η ανακρίτρια στάθηκε σε δύο-τρία σημεία όσον αφορά στον θάνατο της Ίριδας.

Η ανακρίτρια εστίασε στις αντιφάσεις στις οποίες είχε πέσει η Δήμητρα Πισπιρίγκου για την ώρα θανάτου του βρέφους.

Η αδελφή της κατηγορούμενης φέρεται να είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς ότι βρήκε την Ίριδα νεκρή στις 11.30 το πρωί. Μετά σε τηλεοπτική της συνέντευξη, άλλαξε την ώρα και την έκανε έντεκα παρά τέταρτο και στο τέλος ότι ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο στις 11.37 διότι με την αδελφή της έκαναν ΚΑΡΠΑ.

Ένα άλλο «θολό» σημείο αφορά τις φωτογραφίες που δείχνουν τα σημάδια στη μύτη και γύρω από το στόμα του βρέφους.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου φέρεται να είπε για πρώτη φορά, πως αυτά τα σημάδια δεν τα είχε δει το προηγούμενο βράδυ και πως τα είδε το πρωί που έδινε τις πρώτες βοήθειες στο μωρό.

Επίσης, η ανακρίτρια στάθηκε αρκετά και στο πόση ώρα έλειψε η Ρούλα Πισπιρίγκου από το δωμάτιο το δικό της εκείνο το πρωί. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αρχικά είχε πει ότι το μωρό έκλαψε γύρω στις επτά και μισή και πως η αδελφή της πετάχτηκε να το ηρεμήσει και επέστρεψε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σήμερα, όμως, στην ανακρίτρια φέρεται να είπε πως δεν θυμάται πόση ώρα έμεινε η αδελφή της με τη μικρή.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button