Lifestyle

Δημήτρης Καταλειφός: «Η Αθήνα με απογοητεύει γιατί έχει παραδοθεί στους τουρίστες κι εμείς ζούμε πιο δύσκολα πια» (Video)

Για την Αθήνα που τόσο αγαπά μίλησε ο Δημήτρης Καταλειφός ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον «υπερτουρισμό» ο οποίος -όπως επισημαίνει- δυσκολεύει, πια, τη ζωή του.

Καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», ο ηθοποιός τόνισε ότι έχει περιοριστεί, πια, στο Παγκράτι που είναι τόσο κέντρο όσο και γειτονιά.

«Έχω απομονωθεί στο Παγκράτι. Είναι και κέντρο και γειτονιά. Η Αθήνα με απογοητεύει πολύ γιατί έχει παραδοθεί στους τουρίστες και εμείς ζούμε πιο δύσκολα πια. Δε βρίσκεις με τίποτα ταξί. Πας στα εστιατόρια είναι όλα κλεισμένα. Το μετρό είναι πάντα γεμάτο. Δεν ανασαίνεις από τον κόσμο» είπε και πρόσθεσε:

«Και βέβαια τα ενοίκια έχουνε φτάσει στα ύψη, γιατί αυτός ο υπερτουρισμός είναι ένα θέμα που θα τον βρούμε μπροστά μας. Εγώ έχω πολύ καιρό να πάω εκτός Ελλάδας. Το 2013 ήταν η τελευταία φορά. Είχα πάει στο Λονδίνο, είναι η αγαπημένη μου πόλη, λόγω του θεάτρου. Συνήθως τα καλοκαίρια πηγαίνω στη Σέριφο, από την οποία κατάγομαι, αλλά φέτος δεν υπήρχε κανένα δωμάτιο να βρεις».

Διαβάστε επίσης:

InnoHealth 2025: Στη Λάρισα ο κόμβος καινοτομίας για την υγεία – Τρεις πρωτοποριακές εφαρμογές που σώζουν ζωές

ΕΟΔΥ: Ένας θάνατος από τον ιό του Δυτικού Νείλου και 4 νέα κρούσματα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το αναφυλακτικό σοκ: Τι είναι, πως εκδηλώνεται, οι πρώτες βοήθειες

Πηγή: LIFESTYLE | topontiki.gr

Back to top button