Ελλάδα

Φρίκη στο Ρέθυμνο: 12 άνδρες κατηγορούνται για βιασμούς 14χρονου κοριτσιού

Μια πολύ σοβαρή υπόθεση βιασμών σε βάρος ανήλικης έχει απασχολήσει τους τελευταίους μήνες την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, για την οποία τα αποτελέσματα της έρευνας είναι σοκαριστικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Πρόκειται για μια υπόθεση στην οποία εμπλέκονται περίπου 10 -12 ενήλικοι άντρες από την περιοχή του Μυλοποτάμου, που φέρονται να εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά μια ανήλικη, ηλικίας σήμερα 15 ετών, ερχόμενοι σε σεξουαλικές συνευρέσεις μαζί της.

Η υπόθεση ερευνάται από τους αστυνομικούς τουλάχιστον ένα εξάμηνο και η δράση των ατόμων, που εμπλέκονται εκτείνεται τουλάχιστον στον έναν χρόνο.

Αν και για την ώρα η αστυνομία δεν έχει κάνει επίσημες ανακοινώσεις, οι πληροφορίες λένε πως η ανήλικη κοπέλα δεν εκδιδόταν (μόνη της ή από κάποιον άλλον), ωστόσο είναι προφανές πως οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με ανήλικο δεν μπορεί να είναι νόμιμη και επομένως θεωρείται βιασμός από το νόμο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως για την υπόθεση έχει ήδη συλληφθεί πριν από 10 μέρες περίπου ένας άντρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, που οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακρίτρια και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Όσο για τους υπόλοιπους, πλέον έχουν μπει στο κάδρο της αστυνομίας και της δικαιοσύνης και πρόκειται άμεσα να λογοδοτήσουν.

πηγή: neakriti.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button