Πολιτική

Γιάννης Κεφαλογιάννης για τον νεκρό στη φωτιά στην Κερατέα: «Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του»

Την οδύνη του για τον ηλικιωμένο που εντοπίστηκε νεκρός στο Τογιάνι Κερατέας λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή εξέφρασε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρει:

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του ηλικιωμένου συμπολίτη μας, που χάθηκε λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη της τρομακτικής σε ένταση και έκταση πυρκαγιάς στο Τογάνι Κερατέας.

Απευθύνω ισχυρή έκκληση προς όλους να ακούν και να εφαρμόζουν άμεσα τις οδηγίες των αρχών, το 112 και τις εκκλήσεις των πυροσβεστών μας για εκκένωση κατοικιών. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και η μάχη που δίνεται είναι τεράστια».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ρούμπιο: Στο επίκεντρο Λιβύη, Μέση Ανατολή και Ουκρανία

Politico: Διευρύνεται η έρευνα για την απάτη με τις αγροτικές επιδοτήσεις της ΕΕ στην Ελλάδα

Τα καταπατημένα «τείχη» της Ιεριχούς και η αμηχανία του ελληνικού ΥΠΕΞ

Πηγή: ΠΟΛΙΤΙΚΗ | topontiki.gr

Back to top button