Ελλάδα

Γιώργος Πατούλης για 12χρονη: «Μη χαλάμε αυτή την όμορφη βραδιά με πράγματα που είναι ανούσια κοινωνικών συναναστροφών… »

Σε εκδήλωση του Δήμου Χαλανδρίου βρέθηκε ο Γιώργος Πατούλης χθες και έδωσε τη δική του τοποθέτηση, αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ήταν ένας από τους πολλούς πολιτικούς που βρέθηκαν στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω φωτογραφιών και βίντεο που κυκλοφόρησαν με τον 53χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ο Γιώργος Πατούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και έκανε λόγο για «πολιτική σπέκουλα» καθώς ορισμένοι προσπαθούν να συνδέσουν το όνομά του με την υπόθεση.

«Μη χαλάμε αυτή την όμορφη βραδιά με πράγματα που είναι ανούσια κοινωνικών συναναστροφών που κάποιοι ήθελαν να το κάνουν πολιτική σπέκουλα. Αυτό που έγινε είναι μία επαίσχυντη, δολοφονική και εγκληματική ενέργεια, όπως όμως είναι εγκληματική και η σπέκουλα που κάποιοι προσπαθούν να κάνουν εις βάρος προσωπικοτήτων και ιστοριών που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αντέδρασε στα λεγόμενα του Γιώργου Πατούλη: «Είναι πολύ ατυχής η σύγκριση. Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε αυτά. Καταλαβαίνω ότι βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση και σε μια αμηχανία. Αλλά το να “μην ασχοληθούμε με ασήμαντα πράγματα” ή να συγκρίνουμε το κατά πόσο εγκληματικό είναι αυτό με την πολιτική σπέκουλα είναι εξαιρετικά ατυχές».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button