Ελλάδα

Η αινιγματική ανάρτηση του Θανάση Κατερινόπουλου για την 12χρονη: «Ποιοι φοβούνται και γιατί;»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την κοινωνία.

Αιχμηρή αλλά και αινιγματική είναι και η ανάρτηση του Θανάση Κατερινόπουλου, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Άρχισαν τα όργανα. Γιατι ζητήθηκε να μην υπάρχουν κάμερες κατά την προσαγωγή των παιδοβιαστών στα Δικαστήρια;
Ας μας απαντήσουν οι αρμόδιοι.
Γιατί μήπως επειδή έχει πολιτική ιδιότητα;
Ποιοι φοβούνται και γιατί;»

Κατερινόπουλος για παιδεραστία: «Μήπως πρέπει να τελειώνει η σεξουαλικότητα αυτών των ανθρώπων με κάποιον τρόπο; Χημικό;»

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα για την φρικιαστική υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ο κ. Κατερινόπουλος εξέφρασε και την άποψή του σχετικά με τον τρόπο που θα έπρεπε να τιμωρηθούν οι παιδεραστές και να σταματήσει η σεξουαλικότητά τους.

«Ένας άνθρωπος στα 53 του δε γίνεται ξαφνικά παιδόφιλος, δε γίνεται ξαφνικά βιαστής και δε γίνεται έμπορας παιδικών σωμάτων. Η δουλειά γίνεται από πολλά χρόνια πριν», δήλωσε αρχικά ο Κατερινόπουλος.

«Το παιδί είχε δύο κινητά. Αυτή η μάνα όσα παιδιά και να έχει, έχει την επιμέλεια των παιδιών αυτών, ένα παιδάκι 11,5 χρονών, 12 δεν αναρωτήθηκε ποτέ γιατί έχει δύο κινητά; Ποιος αγόρασε αυτά τα δύο κινητά; Έψαξε ποτέ αυτά τα κινητά τηλέφωνα; Θα μου πείτε έχει ευθύνη. Έχει ευθύνη για τον μη έλεγχο στο παιδί της», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτή η σύζυγος παντρεμένη με ένα παιδί δεν κατάλαβε ποτέ ότι κάτι δεν πάει σεξουαλικά καλά με τον άντρα της; Εκτός κι αν δεν κοιμόταν μαζί κι αν δεν ήταν μαζί. Είναι και αυτό ένα ερώτημα», αναρωτήθηκε στη συνέχεια.

«Υπάρχουν άλλα παιδάκια; Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά. Κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει τα πειστήρια στους υπολογιστές. Οι 14 θα ακολουθήσουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν είναι υπόθεση ενός. Πολύ φοβάμαι ότι υπάρχει ένα ολόκληρο κύκλωμα πίσω από αυτόν. Με το πελατολόγιο θα χάσουν πολλοί τον ύπνο τους», συμπλήρωσε ο ταξίαρχος.

Τέλος έκανε λόγο για τον τρόπο που μπορεί να δοθεί τέλος στη σεξουαλική ικανότητα των παιδεραστών επισημαίνοντας «Μήπως ήρθε η ώρα αυτοί οι άνθρωποι, οι παιδόφιλοι, γιατί δε θεραπεύονται όπως ακούσαμε, να φτάσουν σε ένα σημείο να τελειώνει η σεξουαλική τους ικανότητα με κάποιο μέσο, δεν ξέρω χημικό κλπ. Ακραίο θα πει κανείς; Ας το δουν αυτό και οι επιστήμονες και οι νομοθετούντες σε αυτή τη χώρα. Να τελειώνουμε».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button