Ελλάδα

Η Alter Ego εξηγεί γιατί διέκοψε τη συνεργασία της με τον γιο του Ηλία Μίχου

Ο όμιλος Alter Ego εξέδωσε ανακοίνωση για την απομάκρυνση από την εφημερίδα «To Βήμα» του Παναγιώτη Μίχου, γιου του 53χρονου Ηλία Μίχου που συνελήφθη για παιδεραστία και μαστροπεία σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Ο Όμιλος στην ανακοίνωσή του εξηγεί τους λόγους της λήξης της συνεργασίας, ενώ τονίζεται ότι του ζητήθηκε «να μείνει στο περιθώριο» για ένα διάστημα, εξαιτίας των αποκαλύψεων για τον πατέρα του, ωστόσο αυτός έθεσε εαυτόν εκτός της εφημερίδας.

Όπως υπογραμμίζεται, ο ίδιος αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Alter Ego

Δεν πήραμε αβασάνιστα, ούτε ελαφρά τη καρδία, την απόφαση διακοπής της συνεργασίας μας με τον κ. Παναγιώτη Μίχο. Σεβόμαστε τους συνεργάτες μας και δεν δεχόμαστε λογικές ισοπεδωτικού στιγματισμού ανθρώπων με κριτήριο την οικογενειακή σχέση.

Σε αυτό το πλαίσιο, του ζητήσαμε ευλόγως να μείνει στο περιθώριο, μέχρις ότου διερευνηθεί πλήρως η όλη υπόθεση.

Και τούτο γιατί ο ίδιος αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης.

Μη αποδεχόμενος τη λογική και δίκαιη πρότασή μας, έθεσε εαυτόν εκτός ομίλου.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Μίχου

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Μίχος, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια από τον πατέρα του και τις κατηγορίες για μαστροπεία και αφού απομακρύνθηκε από την εφημερίδα «Το Βήμα» στην οποία εργάζονταν έκανε μία ανάρτηση στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παναγιώτη Μίχου:

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button