Ελλάδα

Η μητέρα της 12χρονης απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει χωρίς τα παιδιά της- «Στο κατηχητικό έχουν πολύ καλή γνώμη για εμένα»

Aρνήθηκε κάθε σχέση με την σεξουαλική εκμετάλλευση της κόρης της, η 37χρονη μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό, κατά την απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας.

Η κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία ισχυρίστηκε ότι το ανήλικο παιδί της, πήγαινε στο μαγαζί του Ηλία Μίχου, όταν την φώναζε μετά το ολοήμερο σχολείο, (3-4 φορές την εβδομάδα).

«Εγώ είχα πάντα επικοινωνία με το παιδί όσο ήταν στο μαγαζί του. Δεν το είχα ανεξέλεγκτο το παιδί…Δεν υπάρχει περίπτωση να το ήξερα εγώ αυτό και να μην του είχα βγάλει τα μάτια. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη» φέρεται να είπε η κατηγορούμενη για τον Ηλία Μίχο.

«Όταν καμιά φορά πήγαινε το παιδί με σορτσάκι ή κολάν στο μαγαζί, μου το έστελνε στο σπίτι για να αλλάξει για να μην το βλέπει έτσι ο κόσμος. Μου έριχνε στάχτη στα μάτια. Επίσης του είχα εμπιστοσύνη γιατί έβλεπα αστυνομικούς εν ενεργεία και μη να συχνάζουν στο μαγαζί του» συνέχισε η ίδια.

«Πάντα ήταν ένα παιδί που δεν έδειχνε τα συναισθήματά της. Ήταν πάντα χαρούμενη και πολύ καλή μαθήτρια. Της έκανα παρατήρηση όταν έκανε επικίνδυνα πράγματα με το ποδήλατο, τα παιδιά πήγαιναν στο κατηχητικό και πάντα τα συμβουλεύαμε. Και στο κατηχητικό έχουν πολύ καλή γνώμη για εμένα(…). Τα παιδιά μου δεν είναι κακοποιημένα. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τα παιδιά μου, μου λείπουν πάρα πολύ και όταν μιλάω μαζί τους και κλαίνε αυτά εγώ βασανίζομαι» υποστήριξε ακόμη.

H 37χρονη τόνισε πως δεν φταίει σε τίποτα και πως θα αυτοκτονήσει χωρίς τα παιδιά της. Μάλιστα, επικαλέστηκε στην απολογία της το γεγονός ότι από το τμήμα Ανηλίκων της είπαν να μην κάνει τίποτα για να μην καταλάβει κανένας ότι είχε κάνει καταγγελία.

Επίσης, η κατηγορούμενη αναφέρθηκε και στις επαφές που είχε με την πρώην σύζυγο πλέον του Ηλία Μίχου, λέγοντας: «Την πρώτη μέρα που το έμαθα πήρα τηλέφωνο τη σύζυγό του Μίχου, ενώ είχα ήδη κάνει καταγγελία, η οποία δε με πίστευε στην αρχή και της έστειλα ένα από τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει η κόρη μου με το Μίχο. Κλείσαμε ένα ραντεβού με τη σύζυγό του να μιλήσουμε κι αυτή τότε έβγαλε μόνη της 100 ευρώ και μου τα έδωσε για να με βοηθήσει οικονομικά. Μετά από 4-5 ημέρες την πήρα τηλέφωνο και της ζήτησα 100 ευρώ γιατί τα χρειαζόμουν για τα παιδιά, αλλά αυτή δεν ήξερε ότι είχα κάνει καταγγελία. Μου είπε ότι σε ό,τι χρειαζόμουν θα ήταν δίπλα μου, σε ψυχολόγους και ό,τι άλλο, κι αν θέλω να την ζητήσω άλλα χρήματα για να με βοηθήσει να μην διστάσω. Μου είπε να πάμε σ’ ένα δικηγόρο να υπογράψουμε ένα χαρτί ότι δεν θα το καταγγείλω και εκείνη θα με βοηθούσε οικονομικά με το παιδί, για παράδειγμα για ψυχολόγο και για να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button