Ελλάδα

Κακοκαιρία-Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του 50χρονου που σκοτώθηκε στην Αγία Πελαγία

Ο γνωστός φωτογράφος, καταξιωμένος στον χώρο των εκδηλώσεων ήταν πατέρας δύο παιδιών με τον θάνατό του να σκορπίζει θλίψη στην οικογένειά του και οργή στους κατοίκους της περιοχής της Αγίας Πελαγίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων στο cretapost.gr, είναι η τρίτη φορά που η Αγία Πελαγία καταστρέφεται από μία κακοκαιρία αν και είναι η πρώτη φορά που θρηνούμε μία απώλεια ζωής.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Η κατάσταση είναι δραματική και πρέπει επιτέλους οι αρμόδιοι να λύσουν το πρόβλημα ώστε να μην έχουμε τέτοιες καταστροφές», τόνισε κάτοικος της περιοχής.

Η τελευταία πράξη του δράματος αναμένεται να παιχτεί σήμερα για τον αδικοχαμένο Κωνσταντίνο.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου θα απευθύνουν το τελευταίο αντίο στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Ο 50χρονος Κωνσταντίνος διατηρούσε ένα σπίτι στην Αγία Πελαγία και σήμερα έφυγε από το Ηράκλειο μαζί με την 50χρονη Ε. προκειμένου να πάνε να το καθαρίσουν αλλά και να κάνουν κάποιες άλλες εργασίες.

Όταν όμως έφτασαν στην Αγία Πελαγία οι ουρανοί είχαν ανοίξει με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Τότε, αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Ηράκλειο χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Ο 50χρονος εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα το ΙΧ να σφηνώσει στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου που πραγματοποιεί στην περιοχή ο δήμος Μαλεβιζίου.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button