Καμένα Βούρλα: Σύλληψη άντρα για σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων κοριτσιών
Την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών των Καμένων Βούρλων προκάλεσε η καταγγελία για τις πράξεις ενός αλλοδαπού άνδρα που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο αλλοδαπός πλησίασε χτες Σάββατο το απόγευμα δύο ανήλικες στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας και τους έκανε άσεμνες προτάσεις.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Συνελήφθη αμέσως αλλοδαπός, χθες (14-02-2026) το μεσημέρι σε περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της έρευνας και έπειτα από σχετική καταγγελία, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, νωρίτερα χθες το μεσημέρι, προσέγγισε δύο ανήλικες στις οποίες απηύθυνε άσεμνες προτάσεις για τέλεση γενετήσιων πράξεων.
Διαβάστε επίσης:
Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Νεκρή σε ξενοδοχείο ισραηλινή παραγωγός ταινιών
Καισαριανή: Άγνωστοι έσπασαν τη μαρμάρινη πλάκα στο Μνημείο των 200 εκτελεσθέντων
Πηγή: topontiki.gr







