Ελλάδα

Κολωνός: Εισαγγελική παρέμβαση για τη δημοσιοποίηση της κατάθεσης της 12χρονης

Eισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η δημοσιοποίηση του περιεχομένου της κατάθεσης της ανήλικης από τον Κολωνό, όπου περιλαμβάνεται η συνομιλία του παιδιού με παιδοψυχολόγο στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται για την αποκάλυψη της εξαιρετικά σοβαρής και δυσώδους υπόθεσης.

Η δημοσιοποίηση της κατάθεσης της ανήλικης, είχε ως αποτέλεσμα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος να παρέμβει διατάσσοντας έρευνα για το πώς διέρρευσε στα Μέσα Ενημέρωσης ολόκληρη η κατάθεση της 12χρονης.

Στόχος των ερευνών είναι να εντοπιστούν ποια πρόσωπα είχαν πρόσβαση στη δικογραφία και τέλεσαν το αδίκημα της παραβίασης δικαστικού απορρήτου.

Η έρευνα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η κατάθεση αφορούσε σε ανήλικο που βρίσκεται στο επίκεντρο μιας υπόθεσης που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, ενώ οι αρμόδιες αρχές επιχειρούν να φωτίσουν κάθε πλευρά της εντοπίζοντας όλους, όσοι είχαν μετάσχει με τον ένα η τον άλλο τρόπο στη σεξουαλική της κακοποίηση, πλην του Ηλία Μίχου που ήδη είναι προφυλακισμένος για βιασμό του παιδιού και κατηγορείται επίσης ότι την εξέδιδε και σε τρίτους.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button