Ελλάδα

Κολωνός: Εμβάσματα, μηνύματα και οι συνομιλίες που κατέγραψε ο «κοριός» της ΕΛΑΣ «καίνε» τη μητέρα της 12χρονης

Στο κτίριο της ΓΑΔΑ παραμένει η μητέρα της 12χρονης καθώς το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη, σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης για διακεκριμένη μαστροπεία, που εκδόθηκε σε βάρος της από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού.

Η 37χρονη μητέρα θα οδηγηθεί το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Τα στοιχεία που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, «έκαψαν» τη μητέρα, ήταν ένα έμβασμα των 20 ευρώ, οι συνομιλίες που κατέγραψε από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη του μήνα ο κοριός της Αστυνομίας αλλά και η συμπεριφορά της τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι άνδρες της Ασφάλειας ήξεραν από την πρώτη στιγμή ότι η μητέρα του ανήλικου παιδιού ήταν ύποπτη.

Όπως χαρακτηριστικά έλεγαν «δεν είναι δυνατόν το παιδί να κυκλοφορεί με πανάκριβα κινητά, καινούργιο ποδήλατο μέχρι αργά τα μεσάνυχτα».

Και το κυριότερο; Δεν είναι φυσιολογικό μία μητέρα να ζητάει διαρκώς λεφτά από ένα παιδί που πηγαίνει στην έκτη δημοτικού…

Τα εμβάσματα που δεχόταν στον λογαριασμό της είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ περισσότερα και, αν και η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι προέρχονται από την εργασία που προσέφερε στο μίνι μάρκετ του 53χρονου Ηλία Μίχου, όλα δείχνουν ότι είναι χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού της.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button