Ελλάδα

Κολωνός: Επίτροπος σε εκκλησία και μέλος της ΝΔ ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη

Ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε 12χρονη στον Κολωνό ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη (11/10).

Ο κατηγορούμενος, που φέρεται να είχε τα τηλέφωνα περισσοτέρων από 200 υποψηφίων πελατών που επιθυμούσαν να συνευρεθούν ερωτικά με την ανήλικη, υπήρξε μέλος της Νέας Δημοκρατίας και επίτροπος σε εκκλησία του λόφου Σκουζέ.

Κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφέρθηκε στην υπόθεση και επιβεβαίωσε ότι ο 53χρονος υπήρξε μέλος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ πλέον η ιδιότητά του έχει τεθεί σε αναστολή. «Τα όσα έχουν αποκαλυφθεί είναι φρικτά, αποτρόπαια. Είναι σοκαρισμένη η κοινωνία. Η Αστυνομία, η Δικαιοσύνη φροντίζουν να αποσαφηνιστεί κάθε πτυχή να τιμωρηθεί ο ενορχηστρωτής και οι συνένοχοι. Με τις αλλαγές του ΠΚ έχουν αυστηροποιηθεί οι ποινές. Αν κριθεί ένοχος και καταδικαστεί μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και με ισόβια. Πράγματι, ήταν μέλος της ΝΔ, είναι σε αναστολή η ιδιότητά του. Η οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνιακής εκμετάλλευσης της υπόθεσης, στοχοποιώντας πρόσωπα που έχουν φωτογραφηθεί μαζί του αγνοώντας το ποιόν του, είναι απαράδεκτη και αδιανόητη. Πρέπει να εστιάσουμε στο φρικτό αδίκημα και στη στήριξη του θύματος».

Την ίδια ώρα, στο φως έρχονται και νέα στοιχεία για τη δράση του 53χρονου και τον εφιάλτη που ζούσε η ανήλικη. Ο δράστης φέρεται να ήταν «υπεράνω υποψίας» και αγαπητός στην περιοχή του Κολωνού. Όπως αποκαλύπτει το «Πρώτο Θέμα» και ο δημοσιογράφος Θάνος Μακρογαμβράκης, επί τρία χρόνια ο 53χρονος υπήρξε επίτροπος σε ιερό ναό του λόφου Σκουζέ.

Σε δηλώσεις του στο ίδιο μέσο ο εφημέριος του ναού είπε: «Έχουμε μείνει άναυδοι όλοι εδώ στην εκκλησία και παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Αν ισχύουν όλα αυτά που του καταλογίζουν μιλάμε για ένα κτήνος. Εμείς τον είχαμε διώξει από εδώ πριν από επτά χρόνια. Τον είχαμε αποπέμψει κι αυτόν και τη γυναίκα του. Τον είχαμε επίτροπο και πλέον δεν έχουμε καμία συνεργασία μαζί του. Ήταν άνθρωπος που του άρεσε να φαίνεται. Όποιος ερχόταν εδώ και είχε μια αναγνωρισιμότητα αμέσως τον έβγαζε φωτογραφίες, τις αναρτούσε συνεχώς στο διαδίκτυο. Είχαν μια περίεργη συμπεριφορά που δεν την αντέξαμε και σταματήσαμε κάθε επαφή. Αν όλα αυτά που λένε ισχύουν θέλει κρέμασμα δεν μπορώ να το συλλάβω όλο αυτό το κακό. Σε ένα παιδάκι τρυφερό να φερθεί έτσι. Εκμεταλλεύτηκε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της οικογένειας. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω. Η δικαιοσύνη εύχομαι να αποκαλύψει την αλήθεια διότι όπως αποδείχτηκε από τις πράξεις του ο άνθρωπος ήταν καμουφλαρισμένος. Σε εμάς δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα, φαινόταν σωστός και καλός. Απλά δεν μας άρεσε όλη αυτή η προβολή. Πήγε σε εκδήλωση στη Νέα Ιωνία φωτογραφήθηκε δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά, είδε τον Γιώργο Πατούλη επίσης, εδώ με εμάς ατελείωτες φωτογραφίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τον είχαμε υιοθετήσει. Αν είναι αλήθεια όλα αυτά είναι κτήνος και πρέπει να πληρώσει, αλλά επαναλαμβάνω αν είναι αλήθεια».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button