Ελλάδα

Κολωνός – Καταιγιστικές εξελίξεις: Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης

Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς μετά από έρευνα που έγινε χθες το βράδυ στο σπίτι της οικογένειας οι αστυνομικοί βρήκαν μικροποσότητα ναρκωτικών.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης έρχεται σύλληψη από το περιβάλλον του 53χρονου.

Πρόκειται για 41χρονο Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη καθώς στην κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι της οικογένειας εντοπίστηκε μικροποσότητα ναρκωτικών που ανήκε στον ίδιο.

Πιο συγκεκριμένα η σύλληψη του πατέρα του κοριτσιού έγινε το βράδυ της Πέμπτης αφού στο σπίτι της οικογένειας στον Κολωνό βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της έρευνας για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης και τη σύλληψη της μητέρας της για μαστροπεία.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα οχτώ παιδιά της οικογένειας, τα έξι ανήλικα είναι σε ειδικό χώρο στο νοσοκομείο Παίδων και τα δύο ενήλικα είναι με τη γιαγιά τους.

Η γιαγιά του 12χρονου κοριτσιού, που έπεσε θύμα βιασμού και εκδιδόταν από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, μίλησε στον ΑΝΤ1 και ανέφερε πως η μητέρα της ανήλικης δεν μπορεί να έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, να γνώριζε και μάλιστα να έπαιρνε και χρήματα από τον 53χρονο.

«Είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Η μάνα, ήταν δυνατόν;», ανέφερε η γιαγιά, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της μητέρας της ανήλικης, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία.

Συγκεκριμένα η γιαγιά της 12χρονης δήλωσε:

«Βρήκανε λέει στο λογαριασμό της νύφης μου, ότι της τα έβαλε αυτός 20 ευρώ… Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Τι είναι αυτό; Αυτό μου είπαν γιατί έχω άνθρωπο εκεί πέρα, τώρα τον παίρνω και δεν τον βρίσκω που είναι στη ΓΑΔΑ. Για 20 ευρώ τώρα τη συλλάβανε λέει, πούλαγε το παιδί της για 20 ευρώ; Τι είναι αυτά τα πράγματα.

Για 20 ευρώ να συλλάβουν τη γυναίκα, ότι ήτανε μπλεγμένη; Είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Η μάνα ήταν δυνατόν; Για 20 ευρώ; Εδώ πήγε η άλλη (εννοεί τη σύζυγο του 53χρονου) να της δώσει δέκα χιλιάρικα και δεν τα δέχτηκε, δεν πουλιέται λέει το παιδί μου… Και θα το πούλαγε για 20 ευρώ; Είναι δυνατόν;

Πήγε η άλλη να της δώσει δέκα χιλιάρικα και λέει δεν πληρώνεται η τιμή και η ψυχολογία. Είμαστε όλη η οικογένεια σε άσχημη κατάσταση, δεν μπορούμε, δεν είμαι καλά σήμερα θα με πεθάνουν. Είναι δυνατόν να συλλάβουν τη μάνα; Τι θα τα κάνει τόσα παιδιά; Εγώ είμαι άρρωστη πώς να τα κρατήσω εδώ πέρα; Είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο για 20 ευρώ;».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button