Ελλάδα

Κολωνός: Κατέθεσε με λυγμούς η 12χρονη για τον Ηλία Μίχο – «Θέλω να μπει στη φυλακή»

Συγκλονιστική είναι η κατάθεση της 12χρονης από τον Κολωνό που περιέγραψε στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων τη φρίκη που έζησε στα χέρια του 53χρονου για περίπου 150 ημέρες.

Η 12χρονη μίλησε δύο φορές στους αξιωματικούς και ξεδίπλωσε όλη την εγκληματική δράση του 53χρονου από τον Κολωνό στις καταθέσεις της για την υπόθεση βιασμού και έκδοσής της. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να καταθέσει τρίτη φορά όταν ήθελαν να τη ρωτήσουν για τα καταγγελλόμενα ραντεβού σε οίκους ανοχής, αφού υπέστη σοκ…

Ειδικότερα, στις δύο δεκασέλιδες καταθέσεις της, η 12χρονη είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες ότι ο 53χρονος ερχόταν μαζί της στα ραντεβού.

«Μου έλεγε τις πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», είπε στους αστυνομικούς.

«Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού», είπε σύμφωνα με πληροφορίες η 12χρονη.

«Θέλω απλά να μπει στη φυλακή. Με τον δεύτερο άνδρα έχω πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η 12χρονη.

Στις δεκασέλιδες καταθέσεις της, η 12χρονη τα είπε όλα. Αρχικά, είπε ότι ο Ηλίας Μίχος είναι καλός άνθρωπος αλλά κατέληξε να ξεσπά σε λυγμούς και να λέει ότι θέλει να πάει στη φυλακή.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε η 12χρονηλ, ο 53χρονος την πλησίασε και την αποπλάνησε αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της, περίπου στις αρχές Μαΐου. Από τότε ασελγούσε πάνω της και μετά την πήγαινε και στα ραντεβού, όπως είπε η ίδια.

Στις φωτογραφίες που της έδειξαν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, η 12χρονη από τον Κολωνό φέρεται να αναγνώρισε πάνω από 10 άτομα ως πελάτες του 53χρονου. Ανάμεσά τους και ο άλλος κατηγορούμενος, ο 42χρονος, για τον οποίο είπε ότι είχε πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές.

Η πρώτη επαφή της μητέρας της 12χρονης με τον Μίχο

Η 37χρονη με τα 8 παιδιά, τα πέντε με τον σύζυγό της που μπαινόβγαινε στις φυλακές από τα ναρκωτικά με μικρότερη τη 12χρονη μαθήτρια και τα άλλα τρία με έναν Πακιστανό, επισκεπτόταν συχνά το μαγαζί του Ηλία Μίχου για να ψωνίζει βερεσέ.

Τότε ήταν που ο Ηλίας Μίχος της πρότεινε να δουλεύει στο μαγαζί του και να κάνει τις βασικές δουλειές για να ξεπληρώσει το χρέος της, με την 37χρονη να παίρνει μαζί και τη 12χρονη κόρη της για να τελειώνει πιο γρήγορα τη δουλειά της.

Τον τελευταίο καιρό έστελνε μόνο του το παιδί και άρχισε να γίνεται συνεργός, επειδή, σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε το παιδί, η μητέρα της έπαιρνε τα λεφτά ακόμη και πριν από τα ραντεβού.

Έχουν εκδοθεί και αναμένονται να εκτελεστούν μέσα στην ημέρα άλλα πέντε εντάλματα σύλληψης. Παράλληλα, την πρώτη της δήλωση έκανε και η πρώην σύζυγος του Ηλία Μίχου, η οποία είπε μεταξύ άλλων ότι «η μητέρα της 12χρονης μου ζήτησε λεφτά».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button