Ελλάδα

Κολωνός: «Ο πατέρας φταίει, είναι ένα σίχαμα – Η 12χρονη ζήτησε από μόνη της να την υιοθετήσω», λέει ο θείος του κοριτσιού

12χρονη – Κολωνός: Ο θείος του κοριτσιού και ξάδερφος του πατέρα μιλάει με τα… χειρότερα λόγια για τον πρώτο ξάδερφό του, επιρρίπτοντας –επί της ουσίας- ευθύνες κυρίως σε εκείνον για την κατάληξη των πραγμάτων και τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης.

Πιο συγκεκριμένα, ο θείος της 12χρονης μίλησε στο MEGA και την εκπομπή Live News, επισημαίνοντας σχετικά:

«Έχω τρέξει για αυτά τα παιδιά, όπως και για τον πατέρα της 12χρονης. Έτρεχα να τον βγάλω από τα κρατητήρια για να τον βγάλω από την φυλακή. Όλη μέρα ήταν στα ναρκωτικά κι ”έτρωγε” τα χρήματα από όλα τα επιδόματα».

Ο θείος της 12χρονης αποκάλυψε ότι ο πατέρας της 12χρονης έκανε χρήση ουσιών μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν και τα παιδιά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ο θείος της 12χρονης ότι παρενέβη μαζί με ένα ξάδερφό του από το Αγρίνιο την στιγμή που ο πατέρας της 12χρονης προσπαθήσει να δείρει την θεία της 12χρονης από την Λευκάδα για ασήμαντο λόγο σε παρελθόντα χρόνο και υποστήριξε ότι ήταν πολλαπλές οι φορές που είχε δείρει την μητέρα της 12χρονης αλλά και τα παιδιά του.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε ο θείος της 12χρονης η μητέρα της 12χρονης είχε πάει να μείνει και στη στέγη κακοποιημένων γυναικών.

«Είχα πάει στο Αγρίνιο για ένα μνημόσυνο ενός θείου μου, τρεις μέρες περάσαμε πολύ όμορφα και μου ζήτησε από μόνης της η 12χρονη να την υιοθετήσω κι έμεινα άναυδος. Ζητάγαμε από την γιαγιά των παιδιών να πάρουμε ένα ή δύο παιδάκια για να περάσουν λίγο όμορφα κι αυτά και δεν μας τα έδιναν ποτέ».

Επιπλέον ο θείος της 12χρονης αποκάλυψε ότι μία άλλη θεία ήθελα να υιοθετήσει κανονικά με χαρτιά ένα άλλο αδερφάκι της 12χρονης και πάλι δεν έδιναν το παιδί.

Σχετικά με την 12χρονη και τα συγκλονιστικά γεγονότα περιέγραψε:

«Ένα βράδυ μου έκανε call me back η 12χρονη στην εφαρμογή του viber, και πήρα με βίντεο κλήση πίσω και είδα μέσα σε καφετέρια του Κολωνού και ήταν μόνη της 10 παρά το βράδυ μαζί με τον μικρό της αδελφό».

Και στη συνέχεια ο θείος της 12χρονης επικοινώνησε με τους γονείς να πάνε να πάρουν τα παιδιά που ήταν μόνα τους και οι γονείς γέλαγαν.

Ο θείος της 12χρονης αποκάλυψε:

«Πήρα την αστυνομία να ζητήσω βοήθεια για τα παιδιά και μου είπαν ότι γνωρίζουν για τους ξυλοδαρμούς».

Ο θείος της 12χρονης κατέληξε λέγοντας ότι είναι πρόθυμος να κάνει ό, τι είναι αναγκαίο για να βοηθήσει τα παιδιά.

Πηγή: megatv.com

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button